VITAMIN WEBÁRUHÁZ, FLAVIN TERMÉKEK, FLAVIN 7, FLAVIN77 ÉS EGYÉB ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK
KERESÉS:  
Figyelmeztetés!
A termékek alkalmazása előtt forduljon szakemberhez!
Nem foglalkozunk tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!
Diagnózis felállítása az orvosok feladata!

SZÁLLÍTÁS
- Minden csomagot a GLS futárszolgálat szállít házhoz 2-3 munkanapon belül.
- A GLS futárszolgálat kiszállítási díja 15.000 Ft alatti rendelés esetén bruttó 1.524 Ft, illetve 15.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes!
kulcs
Email:
Jelszó:
Szűrés
keresés
Kategória
Kosár Kosár

0 db termék
Ár: Ft

Olimpiq StemXCell 175% SL 45db - 45db 


Az Olimpiq StemXCell SL hatóanyagai azok a természetes anyagok, melyek fontossága a cukorbetegek életminőségének javításában, kiegyensúlyozott vércukorszintjük biztosításában megkérdőjelezhetetlen szereppel bírnak. Ezen kívül a diabétesz mindkét kípusánál bekövetkező szövődmények kivédésére, a szervezet regenerációs képességének javításával, a szövődmények leküzdésére is képessé válhatunul.

 

azonosító: B539
Darabszám:     
Ár: bruttó 29 210 Ft

Önnel mindenre képes!

Egy célunk legyen: megőrizni a szervezetünk egészségi állapotát akkor amikor ezt a legkissebb energiával tehetjük!

Napjaink őssejtkutatásának egyik legfontosabb kérdése a felnőtt őssejtek többszörözése. Ha rá tudjuk venni a szervezetünket arra, hogy természetes úton több őssejtet termeljen, akkor a szervezetünk maga tudja kijavítani a betegség, baleset vagy egyszerűen az öregedés által bekövetkezett hibákat.

Az Olimpiq StemXCell egy új felfedezés, egy új termékkategória az étrendkiegészítésben!

A hatóanyag szerveztbe kerülése után 1-3 órával a perifériás vérben lévő őssejtek száma legalább 50%-kal növekszik.

A felnőtt őssejt
A csontvelőben keletkezik, és a véráramban keringve alapvető funkciót tölt be a szerveink regenerációjában. A kor előrehaladtával a termelődő őssejtek száma jelentősen csökken. Az őssejtek felhasználási lehetőségei a szervezet számára multifunkciósak. Azaz bármilyen más sejtté szerveződhetnek, átalakulhatnak. Ha több őssejt áll rendelkezésre a véráramban, akkor szervezetünk megújulási folyamatai fokozódhatnak, illetve bizonyos szerveink csökkent működőképessége javulhat.

Minál több őssejt van a vérben, annál jobb a szervezetnek.
Ez az a jelenség, amit napjainkban fedeznek fel. A több őssejt jobban segíti a felépülést. A csontvelői őssejtek alkotják a szervezet természetes megújulási szisztémáját.


Az őssejteket más néven "mindenre képes" sejteknek is nevezzük.
A fogantatás után - a 14. napig -, az embrió csak őssejtekből, vagyis, ilyen "mindenre képes" sejtekből áll. A fejlődés tizenötödik napjától ezek a sejtek differenciálódnak, és kialakulnak belőlük az ideg-, izom-, csont- és bőrsejtek. Marad azonban kis számban pár át nem alakult "mindenre képes" sejt.
Kétféle őssejtet ismerünk: felnőtt és embrionális.
A felnőtt és az embrionális őssejtek nagyon hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek csak a felnőtt őssejteket nehezebb a csontvelőből izolálni (elkülöníteni).
Minden szervünkben találhatóak őssejtek, de a legnagyobb számban a csontvelőben!
Az őssejt útja
Ha egy szerv nem működik optimálisan, vagy valamilyen módon sérülést szenved és sejtpótlásra van szüksége, akkor üzenetet küld a csontvelőbe, amely felismeri az információt, és küldi az őssejteket. Az őssejt kilép a csontvelőből, bekerül a véráramba, eljut a szervekhez, és a szerv sejtjévé válik. Ha egy szerv nem működik optimálisan, akkor egy speciális hírvivő anyag segítségével üzenetet küld a csontvelőbe, amely felismeri az információt, és küldi az őssejteket. Ezeknek oda kell jutniuk a megfelelő szervhez, felismerni azt, és a szövet sejtjeivé válni. Amikor a "célterületre" érkezik, kihasználja osztódási képességét és a másolatát továbbküldi, ő maga pedig beépül, és a szerv sejtjeivé válik. Ezáltal a szerv képes megújulni, funkcióit megőrizve egészségesen működni.


Õssejtvédelem
Az őssejtet is támadó káros szabadgyökök ellen a véráramban az őssejt útját antioxidánsokkal, bioflavonoidokkal biztosítjuk. Fontos továbbá, hogy ezek az őssejtek a cirkulációt segítő anyaggal arra a helyre jussanak el, ahol az átalakulást követően egy új szív, bőr, csont, izom, ideg, vese, máj, tüdő, porc, hasnyálmirigy, szem működőképes egészséges sejtjeivé váljanak.


Az őssejttáplálás
A vizsgálatok alapján a magasabb őssejtszám gyorsabb gyógyulást és jobb regenerációs képességet jelent.

Az évezred új gyógyászata az ÕSSEJTTERÁPIA!
Klinikailag igazolt, hogy az őssejtszám növelésével, működésképtelen szerveink is újraépülhetnek, visszakaphatják eredeti funkciójukat.

Az őssejtek a csontvelőben termelődnek és a véráramon keresztül bonyolult biokémiai folyamatokon át a szervezet hibásodott, működésképtelenné vált szervei, sejtjei megújítására készen.

Fontos továbbá hogy ezek az őssejtek a cirkulációt segítő anyaggal arra a helyre eljussanak, ahol az átalakulást követően egy új szív, bőr, csont, izom, ideg, vese, máj, tüdő, porc, hasnyálmirigy, szem, működőképes, egészséges sejtjeivé válnak.

Ez a harmadik évezred első természetes biológiai forradalmának kezdete.

"Az őssejttáplálás segít úrrá lenni az öregedési folyamatokon."

A jövő tehát elkezdődött!

REGENERÁCIÓ=EGÉSZSÉG!
Az őssejt szint a legjobb jelző!

Az emberi szervezet javító és építő képessége gyermek, felnőtt és idős korban eltér. Az őssejtek száma 5 liter vérben 5 és 25 millió között változik.

Az őssejt szint a legjobb jelzője a keringés egészségének. Jobb, mint a koleszterin szint, a vérnyomás, a diabétesz, stb. Jobb, mint bármi, amit kardiovaszkuláris rizikóként ismerünk, és ez érvényes mindenre a szervezetben.
Minél több az őssejt a szervezetben, annál jobb az egészségi állapot.
Az elmúlt évszázadok kutatásai alapján az bizonyossággal kijelenthető, hogy az őssejtek szervezetünk "mindenhatói"!
Az Olimpiq StemXCell,
Elősegíti a csontvelőben levő őssejtek termelését. Az őssejteknek a vérből a szövetekbe történő vándorlását.
Illetve erősíti az immunrendszer különféle funkcióit.
Egy órán belül legalább 50%-al több őssejtünk lehet!
1. Nem gyógyszer, de hatása messze túlmutat minden eddigi készítményen.
Napjaink őssejtkutatásának egyik legfontosabb kérdése a felnőtt őssejtek többszörözése. Ha rá tudjuk venni a szervezetünket arra, hogy természetes úton több őssejtet termeljen, akkor a szervezetünk maga tudja kijavítani a betegség, baleset vagy egyszerűen az öregedés által bekövetkezett hibákat.

2. A kutatások középpontjában ma inkább a felnőtt őssejtek állnak.
Minél több őssejt van a vérben, annál jobb a szervezetnek. Ez az a jelenség, amit napjainkban fedeznek fel. A test saját magát tartja karban és optimális egészségi állapotba hozza. A több őssejt jobban segíti a felépülést. A csontvelői őssejtek alkotják a szervezet természetes "megújulási" szisztémáját.
3. A felnőtt őssejt:
A felnőtt vagy szöveti őssejt a csontvelőben keletkezik, és a véráramban keringve alapvető funkciót tölt be a szerveink regenerációjában. A kor előrehaladtával a termelődő őssejtek száma jelentősen csökken.
Az őssejtek felhasználási lehetőségei a szervezet számára multifunkciósak. Azaz bármilyen sejtté szerveződhetnek, átalakulhatnak. Ha több őssejt áll rendelkezésre a véráramban, akkor szervezetünk megújulási folyamati fokozódhatnak, illetve bizonyos szerveink csökkent működőképesége javulhat.

4. Az őssejt felhasználásával:
- Nem csak szerveket, hanem egyéb szöveteket sőt csontot is képesek megújítani.
- A porckorongot alkotó gélszerű anyag is előállítható. (Pl. porckorong elfajulás)
- Hasnyálmirigyet tíz éve tudnak növeszteni.
- Visszanyerhető illetve javítható a látás.
- Sikeres máj, szívizom és leukémia kezelések.
- Kezelhető a cukorbetegség.
Új fogalom: őssejttáplálás - őssejt védelem
A VILÁG 5 PONTJÁRÓL.
Kutatóink több száz bevizsgált anyag közül a föld különböző helyeiről választották ki az összetevőket.
Egy célunk legyen:
Megőrizni szervezetünk egészségi állapotát akkor amikor ezt a legkissebb energiával tehetjük.
OLIMPIQ StemXCell egy speciális készítmény amely a felnőtt őssejtek számát szaporítja a szervezetben.
Segítsünk a testünknek a regenerációban.

Összetevők: Olimpiq Xcell: zselatin, inulin, eperfa levél szárított őrleménye, kaporlevél szárított őrleménye, gyermekláncfű gyökér szárított őrleménye, feketeáfonya levél szárított őrleménye, vörösszőlő mag-héj liofilizált őrleménye, cirok mag-héj liofilizált őrleménye, feketeszeder mag-héj liofilizált őrlemény,feketeribizli mag-héj liofilizált őrlemény, feketecseresznye héj liofilizált őrlemény, bodza-héj liofilizált őrlemény, szilvahéj liofilizált őrlemény, almahéj liofilizált őrlemény, Zn szulfát VII. hidrát, csalánlevél szárított őrleménye, mezei zsurló szárított őrleménye, bodzavirág szárított őrleménye, nyírfalevél szárított őrleménye, fahéj extrakt, Q10, Cr III. klorid VI. hidrát. Hatóanyagai: polifenolok, flavonoidok, rezveratrol. Javasolt felhasználás: 1 kapszula bevétele 1-2 naponta, valamint igény esetén napi 2X1 kapszula fogyasztható. Összetevők: Olimpiq StemX: zselatin, Spirulin alga por, Kendermag csíra, Fucoidan szárított őrlemény, Ganoderma Lucidum szárított őrlemény, Kendermag szárított őrlemény, Klorofill, Kukorica bajusz szárított őrlemény, Lícium gyümölcs szárított őrlemény, AFA (Aphanizomenon flos-alga), színezék: titán-dioxid. Hatóanyagai: poliszacharidok, triterpének, aminosavak, fucose, klorofil, likopin. Javasolt felhasználás: 1 kapszula bevétele 1-2 naponta, valamint igény esetén napi 2x1 kapszula fogyasztható. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Étrend-kiegészíto nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Hatóanyag napi adagban:
1 kapszula 2 kapszula
Q10 coenzym 5 mg 10 mg
Inulin 95% 63 mg 126 mg
Fahéj extrakt 18:1 10 mg 20 mg
Cink 4,75 mg RDA 31,7% 9,5 mg RDA 63,4%
Króm 60 µg RDA* 50% 120 µg RDA* 100%
Össz. polifenol: 3,75 mg 7,5 mg
Ebből flavonoid 2,6 mg 5,2 mg
Ebbol resveratrol 0,0075 mg 0,015 mg
Aminosavak
L-arginin 3,2 mg 6,4 mg
L-glutamin 4,7 mg 5,4 mg
L-asparagin 2,8 mg 5,6 mg
Poliszacharidok 52 mg 104 mg
Likopin (karotinoid) 3,9 mg 7,8 mg
Fucose 9,5 mg 19 mg
Hasonló termékek

  bruttó 4 900 Ft

PVG kapszula 100db 

Cikkszam: 346
4900Ft / 11 bónuszpont

A pecsétviaszgomba egyik legnagyobb értéke immunrendszer erősítő hatásában rejlik, amely közvetve, vagy közvetlenül az egész szervezetre, annak egészségi állapotára hatással van.


azonosító: B1162
Részletek

  bruttó 11 350 Ft

PVG kapszula 250db 

 

PVG kapszula 250db

Cikkszam: 347

11350 Ft

A pecsétviaszgomba egyik legnagyobb értéke immunrendszer erősítő hatásában rejlik, amely közvetve, vagy közvetlenül az egész szervezetre, annak egészségi állapotára hatással van.


azonosító: B1161
Részletek

  bruttó 2 530 Ft

Xylitol 200g 

 

Cikkszam: 702
2530 Ft / 5.8 bónuszpont

 

Összetevők: xyilitol, zselatin.

Cukorbetegek is fogyaszthatják, mert glikémiás indexe nagyon alacsony, mindössze 7-es.


azonosító: B1160
Részletek

  bruttó 2 070 Ft

Xylitol kapszula 100db 

Cikkszam: 704
2070 Ft / 4.6 bónuszpont

Összetevők: xyilitol, zselatin.

Cukorbetegek is fogyaszthatják, mert glikémiás indexe nagyon alacsony, mindössze 7-es.


azonosító: B1159
Részletek
Vásárlási feltételek|Cégkeresés | Weblapkészítő: Avasweb Kft.