VITAMIN WEBÁRUHÁZ, FLAVIN TERMÉKEK, FLAVIN 7, FLAVIN77 ÉS EGYÉB ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐK
KERESÉS:  
kulcs
Email:
Jelszó:
 
Szűrés
nemek
Állag
Eszközök
Kategória
Kosár Kosár

0 db termék
Ár: Ft

Medicannabis A+R 60g

Medicannabis A+R (Arthritis+Reuma) krém
A bőA Cannabis sativa olajának fájdalomcsillapító hatása jól ismert, és kiemelkedõ gyulladáscsökkentõ hatással is rendelkezik arthritis és reumás kórképek esetén, a bőr mélyebb rétegeibe is jól felszívódik.

azonosító: B242
Ár: bruttó 6 800 Ft


A bőr mélyebb rétegeibe is jól felszívódik.
A Cannabis sativa olajának fájdalomcsillapító hatása jól ismert, és az egyértelmû bizonyítékok azt jelzik, hogy kiemelkedõ gyulladáscsökkentõ hatással is rendelkezik arthritis és reumás kórképek esetén.

Hatóanyagai: nemesített, hibrid kendermagból készült olaj, capsaicin, borsmenta kivonat.

Használata: a krémet naponta 2-3 alkalommal vékonyan masszírozzuk a bõrbe a fájdalom helyén. Maradéktalanul felszívódik, nem hagy zsíros nyomot.

Összetevõk/Ingredients(INCI): Aqua, Cannabis Sativa, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Dicaprylyl Ether, Decyl Oleate, Parfum, Phenoxyethanol, Methyl Paraben, Ethyl Paraben, Propyl Paraben, Butyl Paraben, Isobutyl Paraben, Menthol, Carbomer, Capsicum Annuum, Sodium Hydroxide. Használata: a krémet naponta 2-3 alkalommal vékonyan masszírozzuk a bõrbe a fájdalom helyén.Medicannabis A+R (Arthritis+Reuma) krém

 

Vásárlási feltételek   |   Weblapkészítő: Avasweb Kft.