Minden 15 000 forint feletti rendelés esetén a kiszállítás INGYENES!

15 000Ft alatti rendelés esetén 1524 Ft a szállítás díja.GLS futárszolgálat

Fizetési lehetőségek: készpénz, vagy bankkártyás fizetés a futárnak.

VITAMIN WEBÁRUHÁZ, FLAVIN TERMÉKEK, FLAVIN 7, FLAVIN77 ÉS EGYÉB ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK
KERESÉS:  
Minden 15 000 forint feletti rendelés esetén a kiszállítás INGYENES!
15 000Ft alatti rendelés esetén 1524 Ft a szállítás díja.GLS futárszolgálat.
Fizetési lehetőségek: készpénz,vagy bankkártyás fizetés a futárnak.
kulcs
Email:
Jelszó:
Szűrés
keresés
Kategória
Kosár Kosár

0 db termék
Ár: Ft

H7O Hidrogén dúsító 


H7O Hidrogén dúsító

Cikkszam: 2024712F

32900 Ft

H7O Hidrogén dúsító készülék

 

Otthoni használatra, Flavin7 italban oldott hidrogén előállítására.

 

Használata:

1. lépés: Töltsük fel a készüléket a mellékelt hálózati töltő segítségével.

2. lépés: Csavarjuk le a készülék tetejét és töltsünk bele Flavin7 italt vagy Flavin77 szirupot. Csavarjuk vissza a tetőt.

3.lépés: Kapcsoljuk be a készüléket és várjunk kb.3 percet. A készülék sípol ha végzett.

A hidrogénes italt mielőbb fogyassza el!

azonosító: B1753
Darabszám:     
Ár: bruttó 32 900 Ft
A flavonoidoknak milyen élettani tulajdonságát kutatták eddig?

1936-ban Szent-Györgyi Albert és Rusznyák István elsőként mutatták ki a citrusfélékből származó két flavonoidot (rutin, naringenin), amelyek csökkentik a kapillárisok törékenységét és permeabilitását (áteresztőképesség), ezért először a rutint P-vitaminnak nevezték el.

A kutatási terület rendkívül széles. A tudományos vizsgálatok jelentős számban szólnak a flavonoidok daganatellenes hatásáról, a szív- és érrendszer egészségének védelméről, az immunrendszer erősítéséről. Mivel több mint 6000 fajta flavonoidot ismerünk, ezért a további vizsgálatok során számos új hatásról is beszámolhatnak majd a kutatók.

A flavonoidok bizonyítottan pozitív hatást gyakorolnak a szív- és érrendszerre azáltal, hogy a sejtfalakban gátolják a zsírsavak oxidációját, csökkentik a triglicerid, valamint az LDL szintjét, és egyúttal emelik a HDL koncentrációját. Ezzel csökkenthető az érelmeszesedés (arterioszklerózis) kialakulásának veszélye. A flavonoidok fokozzák az érfalak, az endothelium stabilitását, képesek csökkenteni annak merevségét. Gátolják a vérlemezkék összetapadását, kicsapódását, csökkentik a thrombus- (vérrög-) képződést. Májvédő és fényvédő hatással rendelkeznek. Gyulladáscsökkentők, a diabetes mellitus (cukorbetegség) hosszú távú szövődményeinek kialakulása előzhető meg általuk, továbbá antivirális, antibakteriális, antiallergén hatással is rendelkeznek.

A kutatás során a hidrogénnel dúsított gyümölcskoncentrátum új tulajdonságot nyert, mivel ötvöződnek benne az antioxidáns flavonoidok és a magas redukálóképességű hidrogén pozitív élettani hatásai.

Szabó László, kutatások vezetőjeFIGYELMEZTETÉS!
Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

A termékek alkalmazás előtt forduljon szakemberhez!

A Flavin-vitamin.hu nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasznáni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót!
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna! Diagnózis felállítása az orvosok feladata.

Szállítás:
- GLS futárszolgálat telefonszáma: +36/1 802-0265
- Minden csomagot a GLS futárszolgálat szállít házhoz 2-3 munkanapon belül.
- A GLS futárszolgálat kiszállítási díja 15.000 Ft alatti rendelés esetén bruttó 1.524 Ft, illetve 15.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes!
- GLS futárszolgálat minden munkanap 08:00 és 17:00 óra között szállít.

Vásárlási feltételek|Adatvédelmi szabályzat | Weblapkészítő: Avasweb Kft.