VITAMIN WEBÁRUHÁZ, FLAVIN TERMÉKEK, FLAVIN 7, FLAVIN77 ÉS EGYÉB ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK
KERESÉS:  
Figyelmeztetés!
A termékek alkalmazása előtt forduljon szakemberhez!
Nem foglalkozunk tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!
Diagnózis felállítása az orvosok feladata!

SZÁLLÍTÁS
- Minden csomagot a GLS futárszolgálat szállít házhoz 2-3 munkanapon belül.
- A GLS futárszolgálat kiszállítási díja 15.000 Ft alatti rendelés esetén bruttó 1.524 Ft, illetve 15.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes!
kulcs
Email:
Jelszó:
Szűrés
keresés
Kategória
Kosár Kosár

0 db termék
Ár: Ft

Flavin7 BonBon Zöld kávé 


Zöldkávé BonBon

 

Cikkszám:2043

Ár:490 Ft / 1 Bp

azonosító: B1414
Darabszám:     
Ár: bruttó 490 Ft

A zöld kávé egyik fő összetevője a klorogénsav, melynek zsírégető, éhségérzetcsökkentő és antioxidáns hatásai is ismertek, A zöldkávét a hagyományos eljárással szemben nem pörkölik meg, ezért tartalmazza azokat az anyagokat (polifenolokat) is, amelyek fokozottan támogatják az immunrendszert, védik a sejteket a káros környezeti hatásoktól, A zöld kávé a fogyókúrát támogató hatása miatt vált rendkívül népszerűvé az utóbbi időben, ugyanakkor nem mehetünk el szó nélkül egy másik nagyon fontos hatása mellett, nevezetesen, hogy a zöld kávéban található klorogénsav hatékonyan csökkenti a vércukorszintet, mivel képes csökkenteni a vékonybélben a  glükóz felszívódását.

 

Kakaó, az istenek eledele

 

A kakaóbab egyike a flavonoidokban  leggazdagabb növényeknek, különösen sokat tartalmaz az egyik alcsoport, a flavonolok tagjai közül. ivel az antioxidáns flavonolok a kakaóban találhatók, egyértelmű, hogy a gazdagabb kakaótartalmú, minőségi étcsololádéban magasabb ezen vegyületek mennyisége. A flavonolok nem csak értágító hatásuk révén javítják a véráramlást, hanem gátolják a fokozott véralvadást is és ezzel mérséklik a szívinfarktus és a szélütés veszélyét. Számítások szerint napi 100 gramm sötét csokoládé a vérnyomást oly mértékben csökkenti, hogy ennek eredményeképpen a szívinfarktus vagy szélütés kockázata kb. 21 % -al lesz alacsonyabb.

Hasonló termékek

  bruttó 1 000 Ft

Flavin 77 BonBon 

Flavin 77 BonBon


Cikkszam: 1853

1000 Ft / 2 bónuszpont


azonosító: B1283
Részletek

  bruttó 500 Ft

Flavin 7 BonBon 

Flavin 7 BonBon

 

Cikkszám: 1852

500 Ft / 0 bónuszpont


azonosító: B1282
Részletek
Vásárlási feltételek|Cégkeresés | Weblapkészítő: Avasweb Kft.