Minden 15 000 forint feletti rendelés esetén a kiszállítás INGYENES!

15 000Ft alatti rendelés esetén 1524 Ft a szállítás díja.GLS futárszolgálat

Fizetési lehetőségek: készpénz, vagy bankkártyás fizetés a futárnak.

VITAMIN WEBÁRUHÁZ, FLAVIN TERMÉKEK, FLAVIN 7, FLAVIN77 ÉS EGYÉB ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK
KERESÉS:  
Minden 15 000 forint feletti rendelés esetén a kiszállítás INGYENES!
15 000Ft alatti rendelés esetén 1524 Ft a szállítás díja.GLS futárszolgálat.
Fizetési lehetőségek: készpénz,vagy bankkártyás fizetés a futárnak.
kulcs
Email:
Jelszó:
Szűrés
keresés
Kategória
Kosár Kosár

0 db termék
Ár: Ft

Cardio Flavin7+ Super Pulse kapszula 100db 


Cardio Flavin7+ Super Pulse kapszula 100db

Cikkszam: 2017661F

10100 Ft


Stressz okozta szív- és érrendszeri betegségeket a flavonoidok rendszeres fogyasztásával megelőzhetjük.

Cikkszám:1766

 

azonosító: B2028
Darabszám:     
Ár: bruttó 10 100 Ft

 

Föbb összetevök:
Flavonoidok:

A flavonoidok kiemelkedően pozitív hatást gyakorolnak a szív- és érrendszerre azáltal, hogy a sejtfalakban gátolják a zsírsavak oxidációját. Csökkentik a koleszterinszintet, azaz mérséklik az érelmeszesedés veszélyét, növelik az érfalak rugalmasságát, és védőhatást fejtenek ki a trombózis ellen. 
Stressz okozta szív- és érrendszeri betegségeket a flavonoidok rendszeres fogyasztásával megelőzhetjük. A flavonoidok a fotoszintézisre képes növények másodlagos anyagcsere termékei, melyek a polifenol típusú vegyületek csoportjába tartoznak. A kapszula flavonoid tartalma, a FLAVIN7 gyümölcseinek liofilizált koncentrátuma. A flavonoidok főleg az emésztő- és keringési rendszerben hatnak, és bélrendszerben szívódnak fel. A flavonoid típusú vegyületek megkötik a szabadgyököket és antioxidáns hatással rendelkeznek. 

Cseresznye és megyszár:

Mit kell tudni a cseresznye- és meggyszárról? 
Erősítik a szívműködést, valamint lehetséges infarktust megelőzö hatását sem utasíthatjuk el. 
Hatóanyagai a procianidinek és flavonoidok kétségtelenül szerepet játszanak a fõhatás kialakításában. A tudományos álláspont szerint a teljesítménycsökkenés, idõs szív, szívtáji nyomó és szorító érzés, ritmuszavarok enyhe formájának kiegészítõ kezeléseként jól alkalmazható. Ellenjavallatok nem ismeretesek, de természetesen orvosi kezelésre van szükség, ha a panaszok túlmennek az enyhe zavarokon. Bizonyított, hogy tartós fogyasztása esetén sem kell tartanunk mellékhatástól. 

Galagonya:

Mit kell tudni a Galagonyáról? 
A Galagonya az a gyógynövény, amelyet a szív oxigénegyensúlyának javításával kapcsolatban, az elsõ helyen kell említeni. Valamelyest erõsíti a túlfárasztott szívet, oxigénhez és glukózhoz segíti a szívizomzatot, szabályozza a szívritmust és mindezeken keresztül közvetve nyugtatólag, kiegyensúlyozólag hat. Segít idõs és öreg, fáradt, túlterhelt, stresszben élõ, túlhajtott szívû embereknek, mert enyhíti az olyan panaszokat mint: teljesítõképesség-csökkenés, szívtáji nyomás és szorító érzés, valamint a szívritmuszavarok egy-egy formája. Megelőzésként, de lezajlott infarktus után is ajánlatos a galagonya fogyasztása 

Kökény:

Mit kell tudni a Kökényrol? 
A Kökényt a gyógyászatban a szív- és érrendszeri betegségek kezelésére ajánlják, és használták már az ókorban is. Fanyar termése zsírcsökkentő, anyagcsere fokozó hatása révén enyhe fogyasztó, vizelethajtó, és vesetisztítóként is alkalmazható. A kökénykészítmények tisztítják a vért, és erősítik a szervezetet. A bogyónak jelentős a C vitamin tartalma 60mg/100g, valamint különösen gazdag értékes gyümölcssavakban. 

L-Arginin:
Az L-arginin egy aminosav, a fehérjék egyik építőköve. Ez egy szemi-eszenciális aminosav, és bár a szervezet elsősorban a táplálékból jut hozzá, felléphet L-arginin -hiány. Az 1998-as, Nobel díjjal jutalmazott felfedezés a nitrogén-monoxid (NO) sejtek közötti kommunikációban betöltött szerepéről további érdeklődést váltott ki az L- argininnel kapcsolatban. A szervezeten belül az L-arginin a nitrogén -monoxid előállításának legfőbb forrása, amely ellazitja az ereket és a vérkeringés javítása révén csökkenti a szív terhelését. az arginin hozzájárulhat az egészséges vérkeringés fenntartásához. 

L-Taurin:

A taurin az emberi szervezetben is jelentős mennyiségben előforduló kéntartamú, aminosavval rokon vegyület. Hiánya szivmüködési zavarokhoz, a központi idegrendszer fejlődési rendellenességeihez, a retina degradációjához és egyéb patológiás tünetekhez vezethet. Elengedhetetlen egyes szövetek (mint a szívizom) normális müködéséhez. Az inzulinhoz hasonlóan elősegíti a glükóz sejtekbe áramlását, ezáltal nőhet a fizikai teljesítőképesség, csökkenhet a vércukorszint. 

Koenzim Q10:

A Q10 koenzimnek főszerepe van a sejtek energiatermelésében, csökkenti az oxidációs folyamatokat a vérben és javítja az érfal müködését. kettős vak placebokontrollos vizsgálatban igazolták, hogy a Q10 csökkenti a káros oxidációs folyamatokat az artériák falában. Ennek következtében az érfalak rugalmassága jelentősen nőtt. A megfelelő Q10 ellátottság hozzájárulhat a szív egészséges működésének fenntartásához. 

Magnézium:

Az 50-es években végzett híres Framingham vizsgálat során majd 5000 20 éves emberen végzett megfigyeléseket. A kutatók megfigyelték, hogy minél magasabb a vér magnézium tartalma, annál kevesebb a szív -és érrendszeri megbetegedés. a magnézium nélkülözhetetlen a szív egészségének megörzéséhez és megfelelő müködésének fenntartásához. A megfelelő magnézium ellátottság hozzájárulhat a normál vérnyomás fenntartásához. 

Rezveratrol:

Az Amerikai Connecticut Egyetem kutatómunkatársai kisérleteik során mesterséges szívinfarktusokat idéztek elő állatokban, és úgy találták, hogy a rezveratrol jelentős mértékben csökkenti a szívinfarktus miatt bekövetkező szívizom -károsodásokat. 

Likopin:

Segítheti a szív és érrendszer egészséges működésének fenntartását. Hozzájárulhat a szív-és érrendszer egészségének megörzéséhez. Hozzájárulhat az artériafal rugalmasságának megörzéséhez. Hozzájárulhat a keringési /szív és érrendszer egészségének megörzéséhez. 

Egyéb összetevők:

B vitaminok:
A B1 vitamin szükséges a normál szív -és izommüködéshez. 
A B3 vitamin részt vesz a sejt energiatermelő folyamataiban. 
A B6 vitamin részt vesz a vér normál homocisztein szintjének fenntartásában, így hozzájárulhat az egészséges szívműködéshez. 
A B12 vitamin kedvezően befolyásolja a homocisztein szintet, ezáltal hozzájárulhat a szív és érrendszer egészségének megörzéséhez. 

C vitamin:
A C vitamin szerepet játszik a vérerek normál strukturájának fenntartásában. Elősegíti a szív és keringési rendszer egészséges működését. 

D vitamin:
Több nagy tanulmány is be bizonyította , hogy az alacsony D- vitaminszintű embereknek kétszer akkora esélye van szívrohamra, a stroke-ra vagy más szívvel kapcsolatos eseményekre, azokhoz hasonlítva akiknek magas a D-vitaminszintje. 

B-karotin:
Védi az érrendszerben szállított zsírrészecskéket az oxidálástól és a szív -és érrendszert a károsodástól. Klinikai tanulmányok gyorsan növekvő számban dokumentálják , hogy a béta-karotin a szív és érrendszeri betegségek elleni védőanyag. 

Rhodiola rosea-Rózsagyökér
A rózsagyökér hozzájárul a keringési rendszer normális működéséhez, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához. 

CARDIO SUPER FLAVIN7 
TEGYEN TÖBBET A SZÍVÉÉRT!

Fontos figyelmeztetés: A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható!
- A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható!
- Javasolt napi adagnál ne fogyasszon többet!
- Gyermek elől gondosan elzárandó!
- Ügyeljen arra, hogy a készítmény fogyasztás mellett is változatos, kiegyensúlyozott étrendet és egészséges életmódot folytasson, mert a termék fogyasztása ezeket nem helyettesíti.Fontos figyelmeztetés: A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható!
- A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható!
- Javasolt napi adagnál ne fogyasszon többet!
- Gyermek elől gondosan elzárandó!
- Ügyeljen arra, hogy a készítmény fogyasztás mellett is változatos, kiegyensúlyozott étrendet és egészséges életmódot folytasson, mert a termék fogyasztása ezeket nem helyettesíti.


FIGYELMEZTETÉS!

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

A termékek alkalmazás előtt forduljon szakemberhez!

A Flavin-vitamin.hu nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasznáni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót!
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna! Diagnózis felállítása az orvosok feladata.

Szállítás:
- GLS futárszolgálat telefonszáma: +36/1 802-0265
- Minden csomagot a GLS futárszolgálat szállít házhoz 2-3 munkanapon belül.
- A GLS futárszolgálat kiszállítási díja 15.000 Ft alatti rendelés esetén bruttó 1.524 Ft, illetve 15.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes!
- GLS futárszolgálat minden munkanap 08:00 és 17:00 óra között szállít.

Hasonló termékek

  bruttó 23 200 Ft

Telo Flavin7 100 kapszula 

Telo Flavin7 100 kapszula

Cikkszam: 2022080F

23200 Ft

 

Telo Flavin7 kapszula C-vitamin, D3-vitamin, flavonoid és Astragalus gyökér tartalmú étrend-kiegészítő.

Cikkszám: 2208


azonosító: B1564
Részletek

  bruttó 7 700 Ft

Cardio Flavin7+ kapszula 90db 


Cardio Flavin 7+ kapszula 90db

Cikkszam: 20711F

7700 Ft


Speciális gyógyászati célra szánt tápszer.

 


azonosító: B1393
Részletek

  bruttó 6 500 Ft

Flavin 7+kapszula 90db 

Flavin 7+kapszula 90db

Cikkszam: 20502F

6500 Ft

 

A kapszula hatása megegyezik a FLAVIN7 ital hatásával, ezen kívül kolint és aminósavakat is tartalmaz. Fogyasztása különösen gyomorbántalmakban, savtúltengésben szenvedőknek javasolt.

 


azonosító: B50
Részletek

  bruttó 6 900 Ft

Flavin 7+Prémium kapszula 90db 

 

Flavin 7+Prémium kapszula 90db

Cikkszam: 20521F

6900 Ft

 

Felhasználási javaslat: 2x2 kapszula/nap, valamint igény és szükség szerint max. 3x2-3 kapszula/nap.

 


azonosító: B52
Részletek
Vásárlási feltételek|Adatvédelmi szabályzat | Weblapkészítő: Avasweb Kft.