VITAMIN WEBÁRUHÁZ, FLAVIN TERMÉKEK, FLAVIN 7, FLAVIN77 ÉS EGYÉB ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK
KERESÉS:  

kulcs
Email:
Jelszó:
Szűrés
keresés
Kategória
Kosár Kosár

0 db termék
Ár: Ft

Q10 kapszula 250db 


 1.

 

Q10 kapszula 250db
Cikkszam: 1994 
4890 Ft / 12.7 bónuszpont 

Speciális gyógyászati célra szánt tápszer!
A készítmény alkalmazása javasolt, az erősödő oxidatív stressz miatt kialakuló, szív- és érrendszeri problémák, a gyorsuló sejtöregedési folyamat, valamint a metabolikus szindróma kockázatainak csökkentésére, a sejtek energiatermelő képességének javítására.
azonosító: B1392
Darabszám:     
Ár: bruttó 4 890 Ft
Összetevők:
Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány; cirok mag-héj szárítmány; feketeszeder mag-héj szárítmány; feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány), Q10 coenzym, Kendermag őrlemény, zselatin. 

Felhasználási javaslat: 1 kapszula/nap, valamint igény és szükség szerint max. 2 kapszula/nap. 

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. 
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot! 

Hatóanyag napi adagban
1 kapszula 2 kapszula 
Q10 coenzym 10 mg 20 mg 
Összes polifenol 10 mg 20 mg 
Ebből: flavonoid 7 mg 14 mg 

Q10

Sejtjeink, így végeredményben az egész szervezetünk energiaellátásáért a Q10 koenzim a felelős. A Q10 egy katalizátor, mely szabályozza az energiatermelést a mitokondriumokban. A szervezet, 30 éves kor után, egyre kevésbé képes saját maga elóőállítani, pótlását kívülről kelI fedezni. Minden szervezetnek eltérő mennyiségű a Q10 igénye, jelentősebb 25%-os csökkenése enyhébb esetben krónikus fáradtságérzéshez, komolyabb esetben szív- és érrendszeri betegségek kialakulásához, magas vérnyomáshoz, immungyengeséghez vezet. 

Számos megfigyelés bizonyítja, hogy a Q10 hiány a szívritmuszavaros, illetve szívelégtelenségben szenvedő betegnél kimutatható. Az energiaszabályozó Q10 nélkül a szívizom nehezen látja el mindennapi feladatát. 

E-vitamin és Béta karotin együttes fogyasztásával a Q10 koenzim hasznosulása gyorsítható, hatása fokozható, Ha túl zsírosan étkezünk azzal viszont jelentősen csökkenthetjük eredményességét. A Q10 koenzim fogyasztásának hatása 4-8 hét alatt tapasztalható. Esetleges mellékhatása csak extrém men nyiség után tapasztalható, hányinger, émelygés formájában. 

Kutatási eredmények:

Humán megfigyelések és állattanulmányok kimutatták, hogy az elégtelen táplálkozás okozIa alacsony születési súly, majd az ezt követő gyors növekedés növeli a szív-és érrendszeri betegség és a metabolikus szindróma kockázatát. Kisérlettel bizonyított hogy a táplálék mellé kiegészítóként fogyasztott Ql0 az elektron transzport lánc legfontosabb eleme, erős antoxiidáns, ezáltal segít megelőzni a szív-és érrendszeri öregedést. 

Randomizált, placebo-kontrollált vizsgálat foglalkozott a koenzim Q10 kiegészítés (300 mg / nap) antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatásával koszorúér-betegségben szenvedő betegek esetén. A koenzim Q10 kiegészítés jelentősen növelte az antioxidáns enzimek tevékenységét, és szignifikánsan csökkentette a gyulladásokat a betegeknél 

Speciális gyógyászati célra szánt tápszer!

A speciális gyógyászati célra szánt tápszer olyan különleges táplálkozási igényt kielégítő élelmiszer, amely olyan betegek kizárólagos vagy részleges táplálására szolgál, akiknél a természetes eredetű tápanyagok vagy azok metabolitjainak felvétele, emésztése felszívódása, feldolgozása vagy kiválasztása korlátozott, csökkent, vagy zavart, valamint más orvosilag meghatározott tápanyagszükséglet áll fenn, és ez nem biztosítható a hagyományos étrend megváltoztatásával, más különleges táplálkozási igényt kielégítő élelmiszerrel vagy e kettő kombinációjával. A speciális gyógyászati célra szánt tápszer gyártói felhasználási előírással összhangban lévő használatának biztonságosnak, előnyösnek és hatásosnak kell lennie azon személyek különleges táplálkozási igényének kielégítésében, akiknek szánták, és ezt általánosan elfogadott tudományos adatokkal kell igazolni. 

Fontos figyelmeztetés: A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható! 
- A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható! 
- Javasolt napi adagnál ne fogyasszon többet! 
- Gyermek elől gondosan elzárandó! 
- Ügyeljen arra, hogy a készítmény fogyasztás mellett is változatos, kiegyensúlyozott étrendet és egészséges életmódot folytasson, mert a termék fogyasztása ezeket nem helyettesíti. 

Tárolás:szobahőmérsékleten, száraz helyen, napfénytől védve, gyermekektől elzárva. 


Hasonló termékek

  bruttó 3 500 Ft

Q10 Forte kapszula 30db 

Q10 Forte kapszula 30db

Ára: 3 500 Ft

Cikkszám: 2140

Bónuszpont: 11

 

Q10 Forte Növelt hatóanyag tartalom! 200 mg / kapszula

 

Koenzim Q10: - A koenzim Q10 a test saját hatóanyaga, melyet ubiquinonnak neveznek.

- A koenzim Q10 elsőrendű antioxidáns tulajdonságú és valamennyi sejt működéséhez nélkülözhetetlen.

- A koenzim Q10 katalizátorként támogatja a sejtek energiapótlását.


azonosító: B1506
Részletek

  bruttó 2 530 Ft

Q10 kapszula 100db 


Q10 kapszula 100db
Cikkszam: 1993 
2530 Ft / 6.9 bónuszpont 

Speciális gyógyászati célra szánt tápszer!
A készítmény alkalmazása javasolt, az erősödő oxidatív stressz miatt kialakuló, szív- és érrendszeri problémák, a gyorsuló sejtöregedési folyamat, valamint a metabolikus szindróma kockázatainak csökkentésére, a sejtek energiatermelő képességének javítására.

 


azonosító: B1391
Részletek
Vásárlási feltételek|Cégkeresés | Weblapkészítő: Avasweb Kft.