VITAMIN WEBÁRUHÁZ, FLAVIN TERMÉKEK, FLAVIN 7, FLAVIN77 ÉS EGYÉB ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK
KERESÉS:  
Figyelmeztetés!
A termékek alkalmazása előtt forduljon szakemberhez!
Nem foglalkozunk tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!
Diagnózis felállítása az orvosok feladata!

SZÁLLÍTÁS
- Minden csomagot a GLS futárszolgálat szállít házhoz 2-3 munkanapon belül.
- A GLS futárszolgálat kiszállítási díja 15.000 Ft alatti rendelés esetén bruttó 1.524 Ft, illetve 15.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes!
kulcs
Email:
Jelszó:
Szűrés
keresés
Kategória
Kosár Kosár

0 db termék
Ár: Ft

Hyaluron+Collagen 100db kapszula 


 

 

Hyaluron+Collagen 100db kapszula

Cikkszám:1596

Bónuszpont:11,6

Ára: 3 680 Ft

 

 

HYALURON COLLAGEN


Üde külső, elégedett belső!

Szépségünk igazi titka, bőrünk fiatalsága!

 

azonosító: B1128
Darabszám:     
Ár: bruttó 3 680 Ft

 

Hyaluron+Collagen 100db kapszula

Cikkszám:1596

Bónuszpont:11,6

Ára: 3 680 Ft

Üde külső, elégedett belső!


SZÉPSÉG TITKA AZ EGÉSZSÉGBEN REJLIK!

 

SZÉPSÉGÜNK IGAZI TITKA, A KECSES FORMA ÉS BŐRÜNK FIATALSÁGA

 

 

Hatóanyagok az ajánlott napi bevitelben

3 kapszula

Kollagen: 1332mg

Hyaluronsav(90%):30mg

Összes polifenol: 4,5mg

Ebből: - Flavonoid: 3,15mg

Rezveratrol: 0,00225mg

 

9 kapszula

Kollagen: 3996mg

Hyaluronsav(90%):90mg

Összes polifenol: 13,5mg

Ebből: - Flavonoid: 9,45mg

Rezveratrol: 0,0067mg

 

Felhasználási javaslat: 3x1 kapszula/nap ill. maximálisan 3x3 kapszula/nap. Bő vízzel lenyelni.

 

HYALURON COLLAGEN

Üde külső, elégedett belső!

Szépségünk igazi titka, bőrünk fiatalsága!

 

Mi a hyaluronsav?

A hyaluronsav egy természetes poliszacharid, amely minden szövetünkben megtalálható. Az enberi testben többek között vízmegkötő, illetve az ízületekben és izmokban síkosító szerepet tölt be. A kötősöveti sejtek és az ízületekben a hialinporc sejtek folyamatosan termelik a hialuronsavat, de az életkor előrehaladtával termelődése fokozatosan csökken.

 

A hyaluronsav eloszlása a szervezetben:

- 56 % a bőrben;

- 35 % az izmokban és csontokban;

- 9 % máshol, például az ízületi folyadékban, stb.

 

A hyaluronsav feladatai:

- biztosítja a bőr és kötőszövetek víztartalmát, rugalmasságát, hidratálja és segíti a tápanyagok szállítását,

- lehetővé teszi az ízületi folyadék viszkozitását, ezáltal csökkenti a súrlódást az ízületekben a porcok felszínén, hozzájárul az ízületek rugalmasságához, mozgékonyságához.

 

XX. század elejétől kezdődő kutatások eredményeként a 80-as évektőlnyílvánvalóvá vált, hogy komoly lehetőségek rejlenek hialuronsavban, mivel olyan tiszta anyagról van szó, amely nem okoz irritációt.

A kilecvenes évek már a hialuronsav származékok évtizedévé vált. Mindezekben a hialuronsavval kapcsolatos kutatásokban vezető szerepet játszott Dr. Balázs Endre magyar kutatóáltal irányított tudóscsoport.

 

Bőrünk fiatalsága

 

Ahogy öregszünk a szervezetünkben termelődő kollagén működőképessége lelassúl.flavin A szervezet kollagén termelése 30 éves kor körül már minimális. Vízmegkötő képessége ekkor már csökken, ezáltal a bőr rugalmatlanná válik. Ekkor jelennek meg az apró ráncok, barázdák.

Akár azt is mondhatjuk, hogy ez az ifjuság forrása, hiszen elsősorban ez a fehérje segít a ráncok elsimításában.

A ránc a bőrben levő kollagén és elasztin együttes munkájának megszűnésével keletkezik. A bőr hidratáltságának hiánya a ráncok kialakulásában már a 20-as éveinkben is jelentős szerepet játszik.

Mára több kutatás is napvilágot látott a kollagén bőrszövetre gyakorolt hatásávakl kapcsolatban. Az egyik ilyen során a kutatók egészséges japán nőknek napi 10gramm kollagént adtak, illetve egy csoport placebót, és 60 nap során figyelték a bőr hidratáltságát. a placebó csoporthoz képest egy fokozatos javulás volt megfigyelhető a kollagén fogyasztóknál a bőr vízmegkötő képességében, amit a kollagén alkalmazásának lehet betudni.

 

Mi a kollagén?

 

A kollagén egy nagy teherbírású , rostos protein, amely az egyik fontos alkotóeleme a csontoknak, porcoknak, ízületeknek, inaknak, szalagoknak és egyéb kötőszöveteknek (bőr, köröm, haj) Valójában a kollagén teszi ki a teljes test protein mennyiség 50 %-át.

Támasztja és rugalmassá teszi a különféle szöveteket.

Olyan egyedülálló tulajdonságokkal rendelkező fehérje, amely hosszú rugalmas szálakat alkot például a csontrendszerben, melyek szekítószilárdsága vetekszik az acéléval.


Porcok ízületek védelme

 

Az életkor előrehaladtával a szervezet nem termel elegendő kollagént a porcok, ízületek épségben tartásához. Ennek okán és a folyamatos terhelés következményeként a csontvégeket borító porcok elvékonyodnak, kopnak, töredeznek a porcszövet anyagcseréje lassúl. Így alakul ki a porckopás és vele együtt a fájdalom.

Előrehaladott stádiumban levő artrózisban az ízületi sejttörmelék az ízületet gyulladásba hozhatja, ezáltal a kopási folyamat méginkább felgyorsul.

Ez a folyamat azonban nem feltétlenül csak az idősebb korúaknál kezdődhet el. Oda kell figyelniük mindazoknak, akik intenzíven sportolnak, vagy nehéz fizikai munkával terhelik túl az ízületeiket.

Számos klinikai tanulmány találta értékesnek a szájon át bevitt kollagént.A publikált eredmények bizonyítják a kollagén hasznát a porckopás ellen, mely a bél nyálkahártyályán keresztül szívódik fel, és a porcokban összegyülve megteremti az ízület egészségét. Az egyik kutatás azt is kimutatta, hogy a kollagén csökkenti az olyan paramétereket, mint fájdalom, aminek negatív hatása van a sport-teljesítményre. Mindez olyan sportolóknál nyert bizonyítást, akinél nem volt kimutatott ízületi betegség mégis fájdalommal küzdöttek.

 

A termék alkalmazás előtt forduljunk szakemberhez!

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.

Étrend-kiegészítõ nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

 

Vásárlási feltételek|Cégkeresés | Weblapkészítő: Avasweb Kft.