VITAMIN WEBÁRUHÁZ, FLAVIN TERMÉKEK, FLAVIN 7, FLAVIN77 ÉS EGYÉB ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK
KERESÉS:  
Figyelmeztetés!
A termékek alkalmazása előtt forduljon szakemberhez!
Nem foglalkozunk tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!
Diagnózis felállítása az orvosok feladata!

SZÁLLÍTÁS
- Minden csomagot a GLS futárszolgálat szállít házhoz 2-3 munkanapon belül.
- A GLS futárszolgálat kiszállítási díja 15.000 Ft alatti rendelés esetén bruttó 1.524 Ft, illetve 15.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes!
kulcs
Email:
Jelszó:
Szűrés
keresés
Kategória
Kosár Kosár

0 db termék
Ár: Ft

Cardio Flavin7+ Super Pulse kapszula 100db 


Cardio Flavin7+ Super Pulse kapszula 100db

Cikkszam: 2028

8250 Ft / 24 bónuszpont

 

Speciális gyógyászati célra szánt tápszer.

azonosító: B1031
Darabszám:     
Ár: bruttó 8 250 Ft

Föbb összetevök:
Flavonoidok:

A flavonoidok kiemelkedően pozitív hatást gyakorolnak a szív- és érrendszerre azáltal, hogy a sejtfalakban gátolják a zsírsavak oxidációját. Csökkentik a koleszterinszintet, azaz mérséklik az érelmeszesedés veszélyét, növelik az érfalak rugalmasságát, és védőhatást fejtenek ki a trombózis ellen. 
Stressz okozta szív- és érrendszeri betegségeket a flavonoidok rendszeres fogyasztásával megelőzhetjük. A flavonoidok a fotoszintézisre képes növények másodlagos anyagcsere termékei, melyek a polifenol típusú vegyületek csoportjába tartoznak. A kapszula flavonoid tartalma, a FLAVIN7 gyümölcseinek liofilizált koncentrátuma. A flavonoidok főleg az emésztő- és keringési rendszerben hatnak, és bélrendszerben szívódnak fel. A flavonoid típusú vegyületek megkötik a szabadgyököket és antioxidáns hatással rendelkeznek. 

Cseresznye és megyszár:

Mit kell tudni a cseresznye- és meggyszárról? 
Erősítik a szívműködést, valamint lehetséges infarktust megelőzö hatását sem utasíthatjuk el. 
Hatóanyagai a procianidinek és flavonoidok kétségtelenül szerepet játszanak a fõhatás kialakításában. A tudományos álláspont szerint a teljesítménycsökkenés, idõs szív, szívtáji nyomó és szorító érzés, ritmuszavarok enyhe formájának kiegészítõ kezeléseként jól alkalmazható. Ellenjavallatok nem ismeretesek, de természetesen orvosi kezelésre van szükség, ha a panaszok túlmennek az enyhe zavarokon. Bizonyított, hogy tartós fogyasztása esetén sem kell tartanunk mellékhatástól. 

Galagonya:

Mit kell tudni a Galagonyáról? 
A Galagonya az a gyógynövény, amelyet a szív oxigénegyensúlyának javításával kapcsolatban, az elsõ helyen kell említeni. Valamelyest erõsíti a túlfárasztott szívet, oxigénhez és glukózhoz segíti a szívizomzatot, szabályozza a szívritmust és mindezeken keresztül közvetve nyugtatólag, kiegyensúlyozólag hat. Segít idõs és öreg, fáradt, túlterhelt, stresszben élõ, túlhajtott szívû embereknek, mert enyhíti az olyan panaszokat mint: teljesítõképesség-csökkenés, szívtáji nyomás és szorító érzés, valamint a szívritmuszavarok egy-egy formája. Megelőzésként, de lezajlott infarktus után is ajánlatos a galagonya fogyasztása 

Kökény:

Mit kell tudni a Kökényrol? 
A Kökényt a gyógyászatban a szív- és érrendszeri betegségek kezelésére ajánlják, és használták már az ókorban is. Fanyar termése zsírcsökkentő, anyagcsere fokozó hatása révén enyhe fogyasztó, vizelethajtó, és vesetisztítóként is alkalmazható. A kökénykészítmények tisztítják a vért, és erősítik a szervezetet. A bogyónak jelentős a C vitamin tartalma 60mg/100g, valamint különösen gazdag értékes gyümölcssavakban. 

L-Arginin:
Az L-arginin egy aminosav, a fehérjék egyik építőköve. Ez egy szemi-eszenciális aminosav, és bár a szervezet elsősorban a táplálékból jut hozzá, felléphet L-arginin -hiány. Az 1998-as, Nobel díjjal jutalmazott felfedezés a nitrogén-monoxid (NO) sejtek közötti kommunikációban betöltött szerepéről további érdeklődést váltott ki az L- argininnel kapcsolatban. A szervezeten belül az L-arginin a nitrogén -monoxid előállításának legfőbb forrása, amely ellazitja az ereket és a vérkeringés javítása révén csökkenti a szív terhelését. az arginin hozzájárulhat az egészséges vérkeringés fenntartásához. 

L-Taurin:

A taurin az emberi szervezetben is jelentős mennyiségben előforduló kéntartamú, aminosavval rokon vegyület. Hiánya szivmüködési zavarokhoz, a központi idegrendszer fejlődési rendellenességeihez, a retina degradációjához és egyéb patológiás tünetekhez vezethet. Elengedhetetlen egyes szövetek (mint a szívizom) normális müködéséhez. Az inzulinhoz hasonlóan elősegíti a glükóz sejtekbe áramlását, ezáltal nőhet a fizikai teljesítőképesség, csökkenhet a vércukorszint. 

Koenzim Q10:

A Q10 koenzimnek főszerepe van a sejtek energiatermelésében, csökkenti az oxidációs folyamatokat a vérben és javítja az érfal müködését. kettős vak placebokontrollos vizsgálatban igazolták, hogy a Q10 csökkenti a káros oxidációs folyamatokat az artériák falában. Ennek következtében az érfalak rugalmassága jelentősen nőtt. A megfelelő Q10 ellátottság hozzájárulhat a szív egészséges működésének fenntartásához. 

Magnézium:

Az 50-es években végzett híres Framingham vizsgálat során majd 5000 20 éves emberen végzett megfigyeléseket. A kutatók megfigyelték, hogy minél magasabb a vér magnézium tartalma, annál kevesebb a szív -és érrendszeri megbetegedés. a magnézium nélkülözhetetlen a szív egészségének megörzéséhez és megfelelő müködésének fenntartásához. A megfelelő magnézium ellátottság hozzájárulhat a normál vérnyomás fenntartásához. 

Rezveratrol:

Az Amerikai Connecticut Egyetem kutatómunkatársai kisérleteik során mesterséges szívinfarktusokat idéztek elő állatokban, és úgy találták, hogy a rezveratrol jelentős mértékben csökkenti a szívinfarktus miatt bekövetkező szívizom -károsodásokat. 

Likopin:

Segítheti a szív és érrendszer egészséges működésének fenntartását. Hozzájárulhat a szív-és érrendszer egészségének megörzéséhez. Hozzájárulhat az artériafal rugalmasságának megörzéséhez. Hozzájárulhat a keringési /szív és érrendszer egészségének megörzéséhez. 

Egyéb összetevők:

B vitaminok:
A B1 vitamin szükséges a normál szív -és izommüködéshez. 
A B3 vitamin részt vesz a sejt energiatermelő folyamataiban. 
A B6 vitamin részt vesz a vér normál homocisztein szintjének fenntartásában, így hozzájárulhat az egészséges szívműködéshez. 
A B12 vitamin kedvezően befolyásolja a homocisztein szintet, ezáltal hozzájárulhat a szív és érrendszer egészségének megörzéséhez. 

C vitamin:
A C vitamin szerepet játszik a vérerek normál strukturájának fenntartásában. Elősegíti a szív és keringési rendszer egészséges működését. 

D vitamin:
Több nagy tanulmány is be bizonyította , hogy az alacsony D- vitaminszintű embereknek kétszer akkora esélye van szívrohamra, a stroke-ra vagy más szívvel kapcsolatos eseményekre, azokhoz hasonlítva akiknek magas a D-vitaminszintje. 

B-karotin:
Védi az érrendszerben szállított zsírrészecskéket az oxidálástól és a szív -és érrendszert a károsodástól. Klinikai tanulmányok gyorsan növekvő számban dokumentálják , hogy a béta-karotin a szív és érrendszeri betegségek elleni védőanyag. 

Rhodiola rosea-Rózsagyökér
A rózsagyökér hozzájárul a keringési rendszer normális működéséhez, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához. 

CARDIO SUPER FLAVIN7

 

Hasonló termékek

  bruttó 4 900 Ft

PVG kapszula 100db 

PVG kapszula 100db
Cikkszam: 1991 
4900 Ft / 11 bónuszpont 

Speciális gyógyászati célra szánt tápszer!

A készítmény alkalmazása javasolt:
A helytelen életmód, a stressz és a fokozottfizikai, szellemi terhelés miatt legyengült szervezet immunrendszerének, védekezőképességének erősítése, aktivizálására. 

Felhasználási javaslat: 1 kapszula / nap, valamint igény és szükség szerint max. 2x1 kapszula / nap.

azonosító: B1187
Részletek

  bruttó 11 350 Ft

PVG kapszula 250db 

PVG kapszula 250db
Cikkszam: 1992 
11350Ft / 29 bónuszpont 

Speciális gyógyászati célra szánt tápszer!

A készítmény alkalmazása javasolt:
A helytelen életmód, a stressz és a fokozottfizikai, szellemi terhelés miatt legyengült szervezet immunrendszerének, védekezőképességének erősítése, aktivizálására. 
Felhasználási javaslat: 1 kapszula / nap, valamint igény és szükség szerint max. 2x1 kapszula / nap.

 


azonosító: B1186
Részletek

  bruttó 7 300 Ft

Rezveratrol Forte kapszula 100db 

Ára: 7300 Ft

Cikkszáma: 433

A termék antioxidáns hatásánál fogva hozzájárul a káros oxidatív folyamatok, így a sejtek öregedésének gátlásához, emellett pozitív hatással lehet a szénhidrát-zsíranyagcserére is.

 


azonosító: B1185
Részletek

  bruttó 15 760 Ft

Rezveratrol Forte kapszula 250db 

Ára: 15760 Ft

Cikkszáma: 434

A termék antioxidáns hatásánál fogva hozzájárul a káros oxidatív folyamatok, így a sejtek öregedésének gátlásához, emellett pozitív hatással lehet a szénhidrát-zsíranyagcserére is.


azonosító: B1184
Részletek
Vásárlási feltételek|Cégkeresés | Weblapkészítő: Avasweb Kft.