VITAMIN WEBÁRUHÁZ, FLAVIN TERMÉKEK, FLAVIN 7, FLAVIN77 ÉS EGYÉB ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK
KERESÉS:  

kulcs
Email:
Jelszó:
Szűrés
keresés
Kategória
Kosár Kosár

0 db termék
Ár: Ft

Kudzu B6 250db kapszula 


 1.

Tudományos vizsgálatok:

1989-ben az Észak-Karolinai Egyetem tudósainak jelentésében az állt, hogy a kudzugyökér stabilizálja az idegrendszert. Később bebizonyították, hogy a kudzu befolyásolja az agy szerotinin- és dopamintermelését.

 

 

 

 

azonosító: B1030
Darabszám:     
Ár: bruttó 6 790 Ft

 

Kudzu - A harmónia amely belülről fakad!

Cikkszam: 737
2930 Ft / 8.1 bónuszpont

Kudzu szárított őrleményét tartalmazó étrend - kiegészítő kapszula polifenol tartalommal.

 

Nettó tömeg: 60g (250 x 600 mg) 

Összetevők: kudzu gyökér (Pueraria lobata) szárított örlemény, zselatin, B6 vitamin 

Felhasználási javaslat:
1 kapszula/nap 
Bő vízzel lenyelni. 

Tápanyagok az ajánlott napi bevitelben

1 kapszula
Isoflavon: 50 mg (A kudzu hatóanyaga.) 
B6 vitamin 1 mg RDA 71,4%
össz polifenol:12,46 mg 
ebből -flavonoid:8,72mg 
- resveratrol: 0,00062mg

Összetevők: Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány), kudzu gyökér (Pueraria lobata) szárított örlemény, zselatin, B6 vitamin.

Figyelmeztetés

A termék fogyasztás nem ajánlott kisgyermekek, terhes ill. terhesség előtt álló nők, szoptatós anyák, pubertázskorban levő fiatal lányok, valamint olyan egyének számára, akiknél korábban hormon-függö (nőknél elsősorban emlő) daganatot diagnosztizáltak, ill. kezeltek.

 

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. 
Étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

 

A növény története:

 

A kínai orvoslás évszázadok óta használja a növényt gyógyászati célokra. Az Egyesült Államokba csak 1876-ban került a kudzu, mint dísznövény.

A múlt század nyolcvanas éveinek végén kezdték az amerikai tudósok vizsgálni a Kudzut és fedezték fel kiemelkedő tulajdonságait gyógyászati szempontból.

 

Tudományos vizsgálatok:

1989-ben az Észak-Karolinai Egyetem tudósainak jelentésében az állt, hogy a kudzugyökér stabilizálja az idegrendszert. Később bebizonyították, hogy a kudzu befolyásolja az agy szerotinin- és dopamintermelését.

 

Ezek a hormonok az idegrendszerre hatnak úgy, hogy biztosítják a folyamatos ingerületvezetést. A dopamin és a szerotonin felelős a kedélyállapotért is. Ezeknek a hormonoknak a hiánya szélsőséges hangulatokat idéz elő - a túlzott agresszivitástól kezdve a gyakori idegösszeomlástól át a depresszióig. A kudzunak hatására a szerotonin és a dopamin hosszabb ideig marad a keringési rendszerben, és természetes módon stimulálja agyunk jutalmazó rendszerét.

 

Kutatók szerint a daidzein hatása megközelíti egy nagyon fontos hormon, az ösztrogén hatását. Ösztrogénhiány menopauza idején lép fel nőknél.

Az 1990-es évek végén japán tudósok észrevették, hogy a kudzu enyhíti ezen kellemetlen tüneteket.

Egy 2000-ben végzett kutatás eredményei szerint a daidzein csontépítő sejtekre való pozitív hatását írják le.

 

Az 1990-es években kezdett kutatások a kudzuban található izoflavonoidokkal kapcsolatban arra mutatnak, hogy a genisztein védő hatású lehet a prosztata- és mellrákkal szemben. Vizsgálatok előzetes adatai azt mutatják, hogy a kudzuban található puerarin, javíthat a cukorbetegek inzulin rezisztenciáján.

 

A Kudzu vasban és más ásványi anyagokban (nátrium, kálcium) gazdag, valamint szénhidrátokat (főleg keményítőt) tartalmaz, ezért több benne az energiát adó kalória, mint a mézben.

 

A kudzu a méreganyagokkal terhelt máj működésének segítésében, emésztési zavarok, rossz vérkeringés, fejfájás, izomfájdalom, helytelenül működő idegrendszer, a szervezet általános kimerültsége és gyengesége esetén szintén hatékonynak bizonyult.

 

A kudzu hatásai:

- Befolyásolja a szerotonin- és dopamintermelést az agyban, ami erősítheti az idegrendszert és pozitív hatással lehet a kedélyállapotra.

- Csökkentheti az izomfájdalmakat és a fejfájást.

- Általánosan javíthatja a közérzetet, erőt adhat.

- Méregtelenítheti a belső szerveket, különös tekintettel a májra.

- Csökkentheti az inzulinrezisztanciát.

- Segíthet a változókor tüneteinek enyhítésében.

 

Hatóanyagai:

Tartalmaz, számos hasznos izoflavonoidot, beleértve daidzeint (gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatás) és genisteint (leukémia ellenes hatás).

Ezen kívül egyedülálló puerarin forrás. A kudzu gyökér vegyületei befolyásolhatják az ingerületátvivő anyagok hatását (pl. szerotonin, GABA).

 

Összetevők:

Kudzu gyökér (Pueraria lobata) szárított őrlemény, zselatin, B6 vitamin.

 

Ellenjavallat:

A termék fogyasztása nem ajánlott kisgyermekek, terhes, ill. közvetlenül terhesség előtt álló nők, szoptatós anyák, pubertás korban lévő fiatal lányok, valamint olyan egyének számára, akiknél (korábban hormon-függő) nőknél elsősorban emlő daganatot diagnosztizáltak, ill. kezeltek.

 

 

 

Hasonló termékek

  bruttó 2 930 Ft

Kudzu B6 100db kapszula 

Ez a termék jelenleg nem vásárolható!

 

Tudományos vizsgálatok:

1989-ben az Észak-Karolinai Egyetem tudósainak jelentésében az állt, hogy a kudzugyökér stabilizálja az idegrendszert. Később bebizonyították, hogy a kudzu befolyásolja az agy szerotinin- és dopamintermelését.


azonosító: B1029
Részletek
 
Vásárlási feltételek|Cégkeresés | Weblapkészítő: Avasweb Kft.