VITAMIN WEBÁRUHÁZ, FLAVIN TERMÉKEK, FLAVIN 7, FLAVIN77 ÉS EGYÉB ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK
KERESÉS:  
Figyelmeztetés!
A termékek alkalmazása előtt forduljon szakemberhez!
Diagnózis felállítása az orvosok feladata!

SZÁLLÍTÁS
- Minden csomagot a GLS futárszolgálat szállít házhoz 2-3 munkanapon belül.
- A GLS futárszolgálat kiszállítási díja 15.000 Ft alatti rendelés esetén bruttó 1.524 Ft, illetve 15.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes!
kulcs
Email:
Jelszó:
Szűrés
keresés
Kategória
Kosár Kosár

0 db termék
Ár: Ft

Üzleti terv - Útmutató

Kérdése van?

Hívjon 09 - 20.00 óra között az alábbi telefonszámon

06-20-777-2857

 

Vagy, írjon az alábbi címre!

flavinvitamin@gmail.com..

 

 

Myco Crystal termékcsalád - Gyógygomba készítmények

Értesítjük, hogy a Flavin7 termékcsaládok körét, egy új, a MYCO CRYSTAL gyógygomba családdal bővítettük ki.

Süssünk -Süssünk valamit...

Süssünk?

Flavin7 Jubileum ital 1000ml

Flavin7 Jubileum ital 1000ml

Cyto Flavin7 kapszula

Cyto Flavin7 kapszula

Cardio Flavin7 Super Pulse

Cardio Flavin7 Super Pulse

Cardio Flavin77 Super Pulse ital

Cardio Flavin77 Super Pulse ital

Family Flavin77 ital

Family Flavin77 ital

PVG - Pecsétviaszgomba

PVG - Pecsétviaszgomba

Kurkuma kapszula

Kurkuma kapszula

Webáruház készítés - Minibolt

 

Cégbemutató -Üzleti terv - Alapfogalmak az induláshoz

 

Cégünk magántulajdonban lévő magyar vállalkozás, amely étrend-kiegészítők forgalmazásával foglalkozik. A vállalatunk filozófiája, hogy felhívja az emberek figyelmét az egészséges életmód, a helyes táplálkozás és a megelőzés fontosságára.

 

Sikerünk záloga termékeinek kiváló minősége és értékesítési rendszere, az állandó fejlesztés gyors tájékoztatás, átlátható és kitűnő marketing szabályok.

 

Termékeink körébe gyógyászati célra szánttápszerek, étrend-kiegészítők, élelmszerek, kozmetíkumok és egyéb termékek tartoznak. Az általunk nyújtott kiváló minőség a természetes összetevőknek és az élettanilag értékes hatóanyagtartalmomnak köszönhetó. Egyik termékünk sem tartalmaz mesteséges ízfokozót, színezéket és aromát.

 

Cégünk történetében kiemelten fontos szerepet tölt be a Flavin7  gyógyászati célra szánttápszerek, étrend-kiegészítő termékcsaládunk amely 1998-ban került először forgalomba és hét fajta gyümölcsöt tartalmaz, amelyek a vörösszőlő, a szeder, a fekete cseresznye, a feketeribizli, a bodza, a kökény és a szilva.

 

Hatóanyagaink közül az egyik legfontosabb és egyben leggyakrabban felhasznált alapanyagok a bioflavonoidok.

 

Termékeinket olyan személyek fogyasztják és használják akik fogékonyak az újra és részben vagy egészben saját kezükbe akarják venni táplálkozásuk és életmódjuk alakítását,

 

Olyanok akiknek fontos, hogy az a termék amelynek bizalmat adtak kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmazzon. Olyanok, akiknek fontos, hogy a terméket egyszerűen lehessen használni, jó Íze és kellemes illata legyen. Valamint azok, akiknek fontos, hogy a forgalmazást egy megbízható cég biztosítsa, amely folyamatosan ellenőrzi a minőséget és folyamatosan fejleszti a termékeinek körét.

 

Cégünk fennállása óta szem előtt tartja azt az elvet mely szerint az új tudományos eredmények, azazokhoz tartozó fejlesztések. technlógiai újítások igazán akkor érik el céljukat, ha mihamarabb új termékekben hasznosulva állnak rendelkezésre.

 

Forgalmazói rendszerünk

 

Cégünk több visszatérítési formával jutalmaz annak megfelelően, hogy valaki törzsvásárló,vagy teljes értékű hálózati tag. Az első vásárlás alkalmával önt regisztráljuk rendszerünkben ( ha ezt bejelöli a rendeléskor) és hatjegyű azonosítóját megkapva már az első vásárlás után jogosult lehet a kedvezmények igénybevételére, nyomonkövetheti vásárlásait online és saját webáruházat készíthet cégünk hivatalos weboldalán.

 

AIapfogalmak az induláshoz

 

Regisztráció: Egy életre szóló lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy javadalmazási rendszerünkön keresztül kényelmesen és olcsóbban juthasson termékeinkhez. A regisztrációval ön hozzájut egy hatjegyű azonosítóhoz, melyet az első kézbesített csomagban a számlán feltüntetve talál. Ezt az azonosítót birtokolva kihasználhatja cégünk javadalmazási rendszere által nyújtott kedvezményeket visszatérítéseket, online irodát tarthat fenn, egyszerűen adhat le telefonos és online megrendelést, értesülhet cégünk legújabb eseményeiról, akcióiról. Ettől a lehetóségtől csak egy módon eshet el, ha lemond róla.

 

Regisztrációs határ: Visszatérítési rendszerünkbe értékhatár nélkül bármilyen értékű vásárlással regisztrálhat.

 

Postaköltség: A postázási költség 2013. januárjától bruttó 1524Ft

Postaköltség határ: A postaköltséget cégünk 100%ban átvállalja abban az esetben, ha a vásárlás végösszege eléri vagy meghaladja a 15.000 Ft-ot. A kedvezmény naponta egyszer, hetente maximum három alkalommal vehető igénybe.

Forintérték : A termék bruttó árát jelenti.

Bónuszpont érték: Minden termék rendelkezik bónuszpont értékkel (továbbiakban Bp a jele), mely érték 0 vagy annál nagyobb érték lehet. A vásárlásokkal gyűjtött BP-ok képezik az alapját a teljesítmény jutaléknak. Jutalék számításnál 1 BP 295Ft-nak felel meg.

 

Saját forgalom (Saját pont): Az Ön saját vásárlásainak BP összértéke.

Csoport forga|orn (Csoport pont, Hozott pont): A hierarchiában Ön alatt elhelyezkedó csoport(ok) forgalmának BP összértéke, korlátlan szintmélységben.

 

Elszámolási hónap: Minden elszámolási hónap az előző hónap utolsó munkanapja 14:00-től az aktuális hónap utolsó munkanapja 14:00-ig tart. A visszatérítések bemutatásakor említett vásárlások az elszámolási hónap ideje alatt leadott összes vásárlás összértékét (forintérték és bónuszPont érték egyaránt) jelentik. Az esetlegesen visszaérkező rendelések miatt, az elszámolás minden hónap 1 5-ét követően készül el és kerül fel online rendszerünkbe. A képződött jutalékok kiutalása, jóváírása ezt követően történik. A képződött levásárolható árengedmények már a hónap első napjától elérhetőek.

 

TörzsvásárIó: Az a regisztrált munkatársunk, akinek a regisztrációja óta történt összes vásárlása

nem haladja meg a 30.000 Ft-os határt. A 30.000 Ft összes vásárlási érték átlépését követó elszámolási hónaptól a Törzsvásárló is Teljes jogú hálózati taggá válik.

 

Teljes jogú hálózati tag: Az a regisztrált munkatársunk, akinek a regisztrációja óta történt összes vásárlása elérte vagy meghaladta a 30.000 Ft-os határt. A 2013. február 28.-a 14:00 óra előtt regisztrált vásárló, automatikusan Teljes jogú hálózati tagokká válnak.

 

Törzsvásárlói regisztráció

 

Abban az esetben, ha valaki első vásárlásakor nem haladja meg a 30.000 Ft-ot törzsvásárlói regisztrációval kerül rögzítésre.

 

Az új tözsvásárlók vásárlásaik összegét cégünk göngyölíti egészen addig, amíg el nem érik a 30,000 Ft-ot, amikor is teljes jogú hálózati taggá válnak. Amikor ezen göngyölítés során vagy egyszeri vásárlással eléri a 15.000 Ft összes vásárlási értéket, 2000 Ft értékű termékajándékot kap, Amikor a 30.000 Ft-ot eléri, újra 2000 Ft értékú termékajándékot kap. A törzsvásárlók vásárlása után a termékek bónuszpont értékének 507%-át írjuk jóvá a 30.000 Ft-os értékhatár elérésének hónapjában, és addig.

Az ezt követő hónaptól fogva már a teljes jogú hálózati tagokra vonatkozó juttatások illethetik meg (árengedmény, teljesítmény bónusz vip és a vezetői bónusz jutalék)

 

Törzsvásárlói regisztráció

 

Üzleti regisztrácíó - Start Bónusz jutalék

 

A Start bónusz jutalékot azoknak a jelenlegi és leendő munkatársainknak ajánljuk akik vállalják hogy jutalék visszatérítési rendszerünket és termékeinket új, üzleti regisztrálókkal ismertetik meg. Ezért a közös munkáért kiemelkedően magas jutalék illeti meg őket.

 

Üzleti regisztráció - Start Bónusz jutalék

 

A Start bónuszjutalékot 3 módon lehet igénybe venni, Három különböző vásárlási összeggel regisztrálhatjuk magunkat az üzleti rendszerbe. Ez a három összeg 30.000, 70.000 és 12 000 Ft. A Start bónusz visszafizetések ennek függvényében módosulnak. 30.000 Ft esetén a hónap végén az újonnan regisztrált tagot megilleti a vásárolt összeg 15%-a, az ő szponzorát ugyancsak az összeg 15%-a, majd az ő szponzorát pedig az összeg 10%-a. A fenti táblázatból kiderül, hogy ezek a juttatások az üzleti regisztráció vásárlási összege szerint módosulnak.

 

Amennyiben az üzleti regisztráció 70.000 Ft-os vásárlással történik 20%illeti meg a regisztrálót, majd 20% a szponzorát és 10% az ő szponzorát. A legmagasabb regisztrációs küszöb a 120.000 Ft-os vásárlás. Természetesen ebben az esetben a legmagasabb a visszafizetési juttatás is, a következő képpen: Az új regisztrálónak 25%, a szponzorának 20% és az őt szponzorálónak 10%. A szponzorokat csak abban az esetben illeti meg a Start bónusz jutalék, ha az adott elszámolási hónapban a 100 Bp saját vásárlásból fakadó bónuszpontot (mint a jutalékra való jogosultság feltételét) teljesítik. Fontos tudni, hogy a Start bónusz jutalék az új regisztrálók és az őket a rendszerünkkel megismertetők gyors magas javadalmazása céljából készült ezért ezen új regisztrálóknak a belépésük első hónapjában bónuszpontot nem írunk jóvá. A regisztrációt követő hónaptól fogva már a teljes jogú hálózati tagokra vonatkozó juttatások illetik meg (árengedmény, teljesítmény bónusz, vip és a vezetői bónusz jutalék).

 

Levásárolható árengedmény

 

A levásárolható árengedmény azoknak a vásárlása után jár, akik egy adott elszámolási hónapban legalább 20.000 Ft értékben vásároltak teljes jogú hálózati tagok és nem új belépők. A levásárolható árengedmény mértéke saját vásárlás után 10%, a közvetlenül szponzoráltak vásárlásai után 2%. A10%saját vásárlás után járó árengedmény maximum 500.000 Ft érték után keletkezik. Egy adott szponzor maximum 50,000 Ft-ot kaphat az első vonalától összesen egy adott elszámolási hónapon belül, így a levásárolható árengedmény maximális összege 100.000 Ft lehet egy elszámolási hónap után.

Vásárlási feltételek|Cégkeresés | Weblapkészítő: Avasweb Kft.