VITAMIN WEBÁRUHÁZ, FLAVIN TERMÉKEK, FLAVIN 7, FLAVIN77 ÉS EGYÉB ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK
KERESÉS:  
Figyelmeztetés!
A termékek alkalmazása előtt forduljon szakemberhez!
Diagnózis felállítása az orvosok feladata!

SZÁLLÍTÁS
- Minden csomagot a GLS futárszolgálat szállít házhoz 2-3 munkanapon belül.
- A GLS futárszolgálat kiszállítási díja 15.000 Ft alatti rendelés esetén bruttó 1.524 Ft, illetve 15.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes!
kulcs
Email:
Jelszó:
Szűrés
keresés
Kategória
Kosár Kosár

0 db termék
Ár: Ft

Üzleti terv - Útmutató

Kérdése van?

Hívjon 09 - 20.00 óra között az alábbi telefonszámon

06-20-777-2857

 

Vagy, írjon az alábbi címre!

flavinvitamin@gmail.com..

 

 

Myco Crystal termékcsalád - Gyógygomba készítmények

Értesítjük, hogy a Flavin7 termékcsaládok körét, egy új, a MYCO CRYSTAL gyógygomba családdal bővítettük ki.

Süssünk -Süssünk valamit...

Süssünk?

Flavin7 Jubileum ital 1000ml

Flavin7 Jubileum ital 1000ml

Cyto Flavin7 kapszula

Cyto Flavin7 kapszula

Cardio Flavin7 Super Pulse

Cardio Flavin7 Super Pulse

Cardio Flavin77 Super Pulse ital

Cardio Flavin77 Super Pulse ital

Family Flavin77 ital

Family Flavin77 ital

PVG - Pecsétviaszgomba

PVG - Pecsétviaszgomba

Kurkuma kapszula

Kurkuma kapszula

Webáruház készítés - Minibolt

 

Gyakori kérdések


Az új generációs továbbfejlesztett Flavin7 termékkel kapcsolatban

 

Mi az igazi nagy különbség a régi és az új Flavin7 között?

A Flavin7 az elmúlt 12 évben félmillió embernek javította az antioxidáns védekezőképességét. Így, ahogyan minden más gyümölcskivonat +200mV körüli oxidációs kapacitása volt. A hidrogén ezt az oxidációs kapacitást átváltoztatta -400mV redukáló kapacitássá. Az antioxidáns flavonoidok, a hidrogénnel együtt új tulajdonságot nyertek. Ezzel a világszabadalommal a Flavin7 az egyetlen redukáló hatású anti-aging étrend-kiegészítő, mely gátolja a sejtek elégését, oxidálását.

Ezen tulajdonságát emeli az a tény is, hogy a rákellenes gyógyszerek körül is csak két új fejlesztés rendelkezik ezzel a tulajdonsággal.

 

Keletkezik-e a szervezetünkben flavonoid?

Ezek a természetes anyagok csak a növényekben keletkeznek, a növény immunrendszerének erősítése és a növény környezeti védelme (káros sugárzás, baktériumok, fertőzések) érdekében. Az emberi szervezetbe csak úgy kerülhet, ha a növényekkel, gyümölcsökkel és annak kivonataival táplálkozásuk során vagy étrend-kiegészítőkben elfogyasztjuk.

 

A flavonoidoknak milyen élettani tulajdonságát kutatták eddig?

A kutatási terület rendkívül széles. A tudományos vizsgálatok jelentős számban szólnak a flavonoidok daganatellenes hatásáról, szív- és érrendszer egészségének védelméről, az immunrendszer erősítéséről. Mivel több, mint 6000 fajta flavonoidot ismerünk, ezért a további vizsgálatok során számos új hatásról is beszámolhatnak majd a kutatók.

 

A flavonoidok hatását a hidrogén javítja?

A hidrogén a világegyetem általunk ismert egyetlen légnemű antioxidánsa. Hidrogénből és héliumból állnak a csillagok, hidrogénből és oxigénből a víz. E két legfontosabb elem a tűz és a víz meghatározó alkotója tehát a hidrogén, mely nélkül a földi élet elképzelhetetlen volna.

A hidrogén a flavonoidok antioxidáns hatását növeli.

 

Milyen élettani folyamatokat befolyásol a hidrogén?

A szervezetünk sejtjeinek erőművei a mitokondriumok. A mitokondriumok membránjában a hidrogén koncentrációjától függ az erőműveink energia (ATP) termelése. Ha növekszik a hidrogén koncentrációja, akkor a mitokondrium több ATP-t állít elő, több energiát szolgáltat. Mivel hidrogén az Univerzum legkisebb eleme is, ezért a sejthártyán keresztül közvetlenül a sejterőműig vándorolhat. A hidrogén eközben számtalan sejt és DNS károsító szabadgyök reakciót semlegesíthet.

 

Mit jelent a termék dobozán az ORP -400mV?

A Flavin H7 az egyetlen olyan élelmiszer, étrend-kiegészítő, amely nem oxidációs, hanem redukciós potenciállal rendelkezik. Ez a tulajdonság mérőműszerrel kimutatható. A legerősebb oxidáló anyagok között az oxigén mellett az esővíz, a savaseső szerepel. Jelentősen káros a klórozott víz is, de még az egyszerű csapvíz is hozzájárul, hogy sejtjeink hamarabb égjenek el.  Csak néhány növény szerepel redukáló, a sejtek elöregedésétől védő kapacitással (japán retek levél, uborka stb.). A Flavin H7 az egyetlen étrend-kiegészítő, amely mérhető redukáló kapacitással rendelkezik.

 

 

A Flavin7 termékekkel kapcsolatban

Mire jó a FLAVIN7?

Kiváló a szív és érrendszeri problémákra. Javítja a vérképző szervek működését, rugalmassá teszi az érfalakat, csökkenti a koleszterin szintet, gátolja az érelmeszesedést, megakadályozza a vérlemezkék összetapadását. Vérnyomás csökkentő hatása is van. Javasoljuk a betegségben legyengült szervezet erősítésére is, mivel kiváló immunerősítő hatása van. Alkalmas daganatos betegeknek, hagyományos kezelések kiegészítéseként a kemoterápia mellékhatásainak csökkentésére. Idős korban megelőzhető vele a cukorbetegség és a trombózis kialakulása. Sportolóknál alkalmas a teljesítőképesség növelésére anélkül, hogy doppingoló hatást fejtene ki.

 

Mi a különbség a kapszula és a folyadék között?

A kapszula plusz hatóanyagot tartalmaz, a kolint. A kolin jó hatással van az agyi folyamatokra.

 

Cukorbetegek fogyaszthatják-e a FLAVIN7-et?

Igen.

 

Gyógyszerrel, más készítménnyel együtt szedhető-e?

A FLAVIN7 bármilyen más táplálék-kiegészítővel vagy gyógyszerrel együtt szedhető, de ajánlott a FLAVIN7 és más készítmények bevétele között legalább fél órát várni.

 

Milyen vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz?

Olyanokat, amelyek a gyártáshoz felhasznált gyümölcsökből bekerülhetnek: C-, E-, H- vitamin, kalcium, magnézium, kálium, vas, stb, tehát külön adalékként nem kerül bele sem vitamin, sem ásványi anyag.

 

Kell-e szünetet tartani, ha igen mennyit?

Folyamatosan is használható.

 

Terhesség vagy szoptatás alatt szedhető-e a FLAVIN7?

A flavonoidokkal kapcsolatban úgy kell gondolkodnunk, mint a vitamin készítményekről. Az antioxidánsok egészségvédő hatása a terhesség alatt is javítja az erőnlétet, erősíti az immunrendszert.

 

Mennyi idő alatt fejti ki hatását?

Ez igen nagymértékben függ az egyén állapotától, mint ahogy a gyógyszerek esetében is. Átlagosan, konkrét probléma estén kb. 7-10 nap.

 

Miért nem egyforma a termék állaga?

A termék semmilyen szintetikus adalékanyagot, tartósítószert, íz- és színanyagot nem tartalmaz, ezért a megjelenési formáját a feldolgozott gyümölcsök határozzák meg, ez azonban a hatóanyag-tartalmat nem befolyásolja. Az íz a termőhely és a fajta függvényében eltérhet.

 

Melyek a FLAVIN 7 hatásának első jelei?

Meglehetősen állapot-függő, de egy átlagos egészségi állapotú személyt feltételezve, aki megelőzés céljából kezdi fogyasztani, jobb közérzet, nagyobb vitalitás, jobb emésztés, pl. fejfájásra hajlamosak esetében a tünetek enyhülése, ritkulása, stb. Vérnyomás problémák esetében szintén a panaszok (szédülés, fejfájás, fülzúgás) megszűnése, stb.

 

Autoimmun megbetegedésben fogyasztható-e?

Igen.

 

Hasnyálmirigy daganat, gyomorfekély esetén fogyasztható-e a készítmény?

Inkább a kapszula javasolt ebben az esetben.

 

Kemoterápia alatt szedhető-e?

Igen, csökkenti a kezelés mellékhatásait.

 

A kapszula miért Flavin7+?

A + az egyik összetevőre, a kolinra utal és annak plusz hatására.

 

Hiperaktív kisgyerekek szedhetik-e a FLAVIN 7-et?

Szedhetik.

 

A FLAVIN7 ital összetevői?

7 féle gyümölcsből készül (vörösszőlő, feketeszeder, feketecseresznye, feketeribizli, pirosribizli, szilva, alma). Minimális alkoholtartalma is van: 0,8% v/v.

 

FLAVIN 7 ital hatóanyagai, százalékos megoszlása?

10 ml-re számolva:

- Energia: 9,7 kJ (2,3 kcal)

- Fehérje: 0,07 g

- Szénhidrát: 0,16g

- Zsír: 0,02 g

- Össz polifenol: 220 mg - ebből flavonoid: 170 mg - resveratrol: 0,17 mg

- Alkohol: 0,8 % v/v

 

 

Az Olimpiq StemXCell termékkel kapcsolatban

 

Mi az Olimpiq StemXCell termék?

Az Olimpiq StemXCell egy új felfedezés, egy új termékkategória az étrend-kiegészítés területén. Olyan természetes anyagok válogatott kivonata, melyek a szervezetünkben a felnőtt csontvelői őssejt kibocsájtást legalább 50%-kal képes megnövelni. Elősegíti az őssejtek vérből a szövetekbe történő vándorlását. Ha rá tudjuk venni a szervezetünket arra, hogy természetes úton több őssejtet termeljen, akkor önmaga tudja kijavítani a betegség, baleset vagy egyszerűen az öregedés által bekövetkezett hibákat. Minél több az őssejt a szervezetben, annál jobb az egészségi állapot.

 

Mik az összetevői?

A kutatási fázis alatt közel 20 ezer anyagot vizsgáltak meg. Ezek közül azt a kilencet válogatták össze, amelyek a legnagyobb mértékben növelték meg a perifériás vérben az őssejt számot. Az összetevők kivétel nélkül erős antioxidáns hatással bírnak. Egyetlen állati összetevő (cápaporc) kivételével gyümölcsök, gyógynövények, és konyhanövények szerepelnek a termékben.

 

Mennyi ideig kell szedni?

Minimum 3 hónapig javasoljuk a szedését, de alkalmazható folyamatosan is.

 

Kell-e szünetet tartani, ha igen mennyit?

Folyamatosan is szedhető.

 

Cukorbetegek számára melyik a leginkább ajánlott őssejt kapszula?

Az Olimpiq StemXCell SL175%, ez kifejezetten nekik készült.

 

Megelőzés céljából is javasolható-e?

Igen, mivel a szervezet, javító és építő képessége gyermek, felnőtt és idős korban jelentősen eltér. Ez a képesség 30-35 éves kor után folyamatosan apad.

 

Szét lehet-e szedni a kapszulát?

Igen, a kapszula tartalma bejuttatható úgy is, hogy belekeverjük pl. gyümölcslébe, joghurtba. Ez beteg gyermekek, nyelési problémával küszködők, stb. esetében megoldást nyújt.

 

Van-e engedélye?

Az EU – előírásnak megfelelően megszűnt az engedélyezési eljárás, és helyette a gyártó felelősségét figyelemben véve bejegyzési kötelezettség van, ami a termék adatlapjának OÉTI-hez történő benyújtását jelenti, tehát OÉTI engedéllyel rendelkezik a termék.

 

Van-e mellékhatása?

A szervezet számára jótékony hatású növények kivonatát és hatóanyagait tartalmazza. Az őssejtszaporításon kívül még érrendszerjavító és szabadgyök-megkötő, antioxidáns hatás is tapasztalható.

 

Okozhat-e allergiát?

Az egészséges emberi szervezet is adhat allergiás reakciókat bármilyen hétköznapi anyagra (pl. cseresznye). Nem tartalmaz cukrot, mesterséges színezéket, szóját, mesterséges aromát, tejszármazékot, élesztőt, tartósítószert.

 

Mennyi idő alatt eredményez javulást?

Általában már 2-3 hét elteltével jelentkezhet változás, de figyelembe kell venni, hogy minden emberi szervezet más őssejt számmal rendelkezik, ezért az őssejtszaporító hatás sok más tényezőtől függ: nemtől, életkortól, az általános egészségi állapottól, esetleges betegségtől, életmódtól. Éppen ezért egyénenként változó, hogy mennyi időre van szükség.

 

Egy kapszula őssejt szám szaporító hatása mennyi ideig tart a szervezetben?

A vizsgálatok során az első, a harmadik, a hatodik, a kilencedik, és a tizennyolcadik órában mértük az őssejtszámot. A hatás elfogyasztás után 1-18 óráig mérhető.

 

Okoz-e daganatos elváltozást?

Az őssejtszint méréssel párhuzamosan a vérben megnövekedett őssejtszámok meghatározása mellett vizsgálatok folytak a daganatért felelős gének megfigyelésére (az onkogén expresszió változása). Az eredmények ellenőrizhetően azt mutatják, hogy csökken a gének expressziója, azaz a kapszula hatóanyagai daganat ellenes hatásúak.

 

Szükséges-e orvosi ellenőrzés, orvosi vizsgálat?

Ezen étrend-kiegészítő fogyasztása miatt nem szükséges, de természetesen kezelő orvosát tájékoztathatja erről.

 

A termék fogyasztása helyettesítheti-e a gyógyszereket, vagy orvosi kezelést?

Ez az étrend-kiegészítő nem szándékozik diagnózist állítani, kezelni és/vagy gyógyítani betegségeket.

 

Más gyógyszerekkel milyen kölcsönhatásban van?

Jelenleg a gyógyszerekről nem áll rendelkezésre adat, vélhetően némelyik csökkenti az őssejtszámot. Ezért a biztos hatás érdekében javasolt időkülönbséget tartani – legalább 1 órahosszat.

 

Egy kapszula őssejtszám szaporító hatása mennyi ideig tart a szervezetben?

A vizsgálatok során az első, a harmadik, a hatodik, a kilencedik, és a tizennyolcadik órában mértük az őssejtszámot. A hatás elfogyasztás után 1-18 óráig mérhető.

 

Terhesség és szoptatás alatt ajánlott-e a fogyasztása?

A készítmény hatását állatkísérletekben vizsgáltuk és ezt a területet nem kutattuk, azonban az összetevők alapján semmi nem gátolja, hogy fogyasszák.

 

Születési rendellenességek, genetikai hibák kijavíthatók-e az őssejtekkel?

Az őssejtekkel -sem beültetéssel, sem köldökzsinórvérrel, sem őssejt szaporítással- nem javítható ki sejtjeink genetikai hibája.

Vásárlási feltételek|Cégkeresés | Weblapkészítő: Avasweb Kft.