Minden 15 000 forint feletti rendelés esetén a kiszállítás INGYENES!

15 000Ft alatti rendelés esetén 1524 Ft a szállítás díja.GLS futárszolgálat

Fizetési lehetőségek: készpénz, vagy bankkártyás fizetés a futárnak.

VITAMIN WEBÁRUHÁZ, FLAVIN TERMÉKEK, FLAVIN 7, FLAVIN77 ÉS EGYÉB ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK
KERESÉS:  
Minden 15 000 forint feletti rendelés esetén a kiszállítás INGYENES!
15 000Ft alatti rendelés esetén 1524 Ft a szállítás díja.GLS futárszolgálat.
Fizetési lehetőségek: készpénz,vagy bankkártyás fizetés a futárnak.
kulcs
Email:
Jelszó:
Szűrés
keresés
Kategória
Kosár Kosár

0 db termék
Ár: Ft

Flavin7

Üdvözöljük vitamin webáruházunkban!

Flavin7 - 77 termékcsalád

 

TIZENÖT ÉVE SZÜLETETT A FLAVIN 7

A Flavin története húsz évvel ezelőtt kezdődött. amikor Szabó László kutató vörös gyümölcsök kivonatával gyógyította meg Édesapját.
Akkor indult útjára a Flavin7 lelke, ami 1995-ben Napkristály néven látott napvilágot, és Flavin 7 néven, 1998 áprilisában debütált Magyarországon.
Azóta Szabó László és kollégái, orvos barátai, kutató társai, valamint a cég munkatársai megszállottként dolgoznak azon, hogy a Flavin7 készítmények maximális minőségben érhessék el a kitűzött célt: az egészség védelmét. Az elmúlt tizenöt évben sok minden történt, ahogy a Flavin7 család is jelentős változásokon ment keresztül. A termékek évről - évre megnövelt hatóanyag-tartalmukkal azóta is bizonyítják, hogy a vörös gyümölcsöknek, vagyis a bioflavonoidoknak, illetve a növényi antioxidánsoknak kiemelkedő szerepük van az egészség megőrzésében, és a gyógyításban.
Bokor-Fekete Krisztina

A Flavin7 termékcsalád emberek ezreinek segített már az újjászületésben - de most mi ünnepeljük az ő születését.

Isten éltessen, Flavin7!


FLAVIN7, ÉS AKI MÖGÖTTE VAN
Szabó László hatóanyag-szakértő a Flavonoidok kutatásának szentelte életét.


Szabó László

hatóanyag-szakértő a flavonoidok kutatásának szentelte életét:több mint húsz éve tanulmányozza a bioflavonoidokat.

Ennek a kutatómunkának az eredménye a magas flavonoid tartalmú, vörös gyümölcsök kivonatát tartalmazó Flavin7 termékcsalád - az egészség forrása.

FLAVIN7 - Tizenöt év....

  • Megannyi gyógyulás, élmény, küzdelem, tapasztalat és emlék. Mosolyok, melyek örökre megmaradnak - és örömkönnyek, melyek sosem felejtenek.
  • A Flavin elmúlt tizenöt évének szereplői most mind itt vannak: ezekben a mosolyokban, örömkönnyekben és emlékekben, vagyis a Flavin7 történetében...
  • A Flavin gondolata már l994-ben elindult az egészség szolgálatában, amikor Dr. Kovács Zsuzsanna főiskolai docens, hasonló témakörben megírta doktori disszertációját. Az Ő nevéhez fűződik a Flavin7 elméleti megszületése.
  • A termék elkészítése Szabó László hatóanyag-kutató és öccse, Szabó Varga János, valamint Godó Tamás munkájának és hitének köszönhet . Ők Édesapjukat gyógyítottákmeg a vörös gyümölcsök házi kivonatával, vagyis a Flavin7 alapanyagaival . Ezzel további tizenhat egészséges évet ajándékoztak Édesapjuknak.
  • A Flavin7 készítmény 1998-ban került kereskedelmi forgalomba. Azóta több tucat doktori munka igazolta a flavonoidok jótékony tulajdonságait, és világszerte megannyi fórum népszerűsítette, tudományosan bizonyította rendkívüli hatékonyságukat.
  • Az elmúlt tizenöt évben a Flavin csapata óriás, nemzetközi hálózattá nőtte ki magát - de nagycsaládként működik tovább.
  • Az út és a cél közös: az egészség védelme.
  • Ebben a szellemben épít fellegvárat, és szolgálja továbbra is az egészséges életet.
  • A Flavin7 a munkatársak hitének és munkájának gyümölcseként, ma már eljuthat minden emberhez - hogy segíthessen.

15 ÉVE napi több millió rákos sejt pusztul el a Flavin7 segítségével!

Idén 15 éve, hogy a Flavin7 első terméke megszületett. Mi ösztönözte Önt a kutatásra és a fejlesztésre?

Mindig hittem a természetes forrásokban, és kutattam a természet erejét. Kamaszkorom óta tanulmányozom a zöldségekben, gyümölcsökben és gabonafélékben található hatóanyagok szerkezetét, összetételét. Ez régi szenvedély. Édesapám harminchárom évvel ezelőtti infarktusa és vérképzésének leállása indította el bennem a gondolatot, hogy találjak és továbbfejlesszek egy olyan készítményt, amellyel könnyíthetek, segíthetek a betegségén. Ó nagyon súlyos vérképzőszervi problémával élt hosszú éveken át, szinte reménytelen állapotban. Az egész szervezetében annyira vékonnyá váltak az erek, hogy áteresztették a vért. csontsoványra lefogyott, nagyon sűrűn kellett vért kapnia. Szörnyű volt ezt látni, megélni. Nem akartam elveszíteni őt. .. Ekkor gondoltam arra, hogy a vörös gyümölcsök kivonatával talán támogatni lehetne a vérképzését és az érrendszerét. Elkezdtem kezelni Édesapámat úgy, hogy naponta vörös gyümölcsök kivonatát adtam neki fogyasztásra. Egyre jobban lett, és idővel csak arra eszméltünk, hogy már egy éve nem kap vért - pedig előtte néhány hetente szüksége volt erre. Soha ezután nem volt vérképzési problémája, a flavonoidok évtizedeken át támogatták a szervezetét. Édesapám betegsége alatt végzett kutatómunkámnak köszönhetem a flavonoidokkal kötött barátságomat, ennek eredményeként született meg a Flavin7 Napkristály ital, amely flavonoidokat, antioxidánsokat, antocianidineket és növényi immunanyagokat tartalmaz.

A Napkristállyal pedig elkezdődött a vörös gyümölcsök koncentrátumának gyártása és forgalmazása, melyet további Flavin7 készítmények követtek.

Később ennek alapján készítettük el a Flavin7 és Flavin77 termékeket, melyek azóta is folyamatos fejlesztéseken mennek keresztül, és kerülnek forgalomba. Kollégáimmal, orvos barátaimmal és lelkes kutató társaimmal együtt megszállottként dolgozunk azon, hogy készítményeink maximális minőségben érhessék el a kitűzött célt: az egészség védelmét. De a kezdetek kezdetén még csak pár termék volt, melyek a cég akkori telephelyen, egy ház nappali szobájában születtek. Emlékszem, azokban az időkben ki sem mozdultunk abból a helyiségből, néhány lelkes kollégámmal együtt átkísérleteztük az egész napot. Aztán hajnalban, néhány óra alvás után folytattuk tovább a munkát. Hosszú évek kutató munkájával és rengeteg méréssel azt is ki tudtuk kísérletezni, hogy mely vidékről származó gyümölcsök flavonoid tartalma a legjobb, illetve melyik gyümölcsben, milyen és mennyi hatóanyag van.

Hamarosan kapható lesz!
AZ ÚJ GENERÁCIÓS FLAVIN7

A legerősebb flavonoidok magas antioxidáns kapacitással!

Flavin 7 és Flavin77 termékek, még több hatóanyg tartalommal.

 

Közkedvelt literes (1000ml) kiszerelésű FLAVIN7 Jubileum ital

A legerősebb flavonoidok magas antioxidáns kapacitással! Visszatért a közkedvelt, legnagyobb kiszerelésű Flavin7 Jubileum 1000ml

Itt a korszerű nanotechnológiával készült ÚJ FLAVIN77!
A VILÁG LEGSZÉLESEBB SPEKTRUMÚ FLAVONOID KÉSZÍTMÉNYE!

Itt a korszerű nanotechnológiával készült ÚJ FLAVIN7!

Piramisok álltak annak a háznak a kertjében, ahol a kutatásaik tizenöt éve elkezdődtek. A piramisok alatt pedig vörös gyümölcsök értek.
Miért épp piramisok?

Nagyon sokat foglalkoztam a piramisok energetikai hatásával, és rendkívül lenyűgöz az a titokzatos erő, amit ezek a formák, ki tudja milyen rejtélyes okokból, sugározni képesek. A Napkristály ital előállításához a mai napig használom a piramisok energiáit. Hatásukat egyébként több módon is leteszteltem. Ezek közül az egyik legérdekesebb, amikor használt pengét - aminek, ha nagyítóval nézzük,láthatóan cakkos az éIe-, tettem piramis alá és a penge visszanyerte élességét. Ki lehet próbálni! Rejtély, hogy mitől, de működik.

Olyan lelkesedéssel beszél a természet erejéről és a kutatási folyamatokról, hogy nem is értem, miért a tanári pályát választotta...

Kémikus szerettem volna lenni, de nem vettek fel, mert a felvételi lapomon rajta volt, hogy a nagymamámmal templomba jártam vasárnaponként. Mivel emiatt hivatalosan nem lehetett elutasítani a jelentkezésemet, így inkább ,,elvesztették" a papíromat. De a hatóanyag kutatásának szeretetét ezzel nem tudták elvenni. Autodidakta módon folytattam tovább és folytatom, míg élek.

 

Vásárlási feltételek|Adatvédelmi szabályzat | Weblapkészítő: Avasweb Kft.