VITAMIN WEBÁRUHÁZ, FLAVIN TERMÉKEK, FLAVIN 7, FLAVIN77 ÉS EGYÉB ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐK
KERESÉS:  
kulcs
Email:
Jelszó:
Szűrés
nemek
Állag
Eszközök
Kategória
Kosár Kosár

0 db termék
Ár: Ft
FruitCafé

 

  bruttó 1 160 Ft

Wellness Café 210g 

Összetevők: zöld nyers kávé őrölt, Hibiza Fruit Café, fruktóz, szőlőmag egész, szőlőmag őrölt. Elkészítési javaslat: Lefőzhető presszó és hagyományos (kotyogó) kávéfőzőben, a megszokott adagolás és eljárás szerint. A doboz tartalma: nettó 210 g, melyből legalább 30 adag kávéital készíthető. Javasolt fogyasztás: napi 1-3 csésze.

Részletek

  bruttó 690 Ft

FruitCafé 3csomag fóliás HIBIZA 

Összetevõk: liofilizált és szárított vörös szõlõ magjai és héjai, fruktóz, fekete ribizli magjai és héjai, piros ribizli magjai és héjai, csipkebogyó magjai és héjai, feketeszeder magjai és héjai, hibiszkusz virág, bodza virág.

Részletek

  bruttó 8 280 Ft

Fruitcafé CLASSIC 1kg 

Összetevők: liofilizált és szárított vörös szőlő magjai és héjai, fruktóz, fekete ribizli magjai és héjai, piros ribizli magjai és héjai, csipkebogyó magjai és héjai, feketeszeder magjai és héjai.

Részletek

  bruttó 690 Ft

FruitCafé 3csomag fóliás CLASSIC 

Összetevõk: liofilizált és szárított vörös szõlõ magjai és héjai, fruktóz, fekete ribizli magjai és héjai, piros ribizli magjai és héjai, csipkebogyó magjai és héjai, feketeszeder magjai és héjai.

Részletek

  bruttó 690 Ft

FruitCafé 3csomag fóliás SPICE 

Összetevõk: liofilizált és szárított vörös szõlõ magjai és héjai, fruktóz, fekete ribizli magjai és héjai, piros ribizli magjai és héjai, csipkebogyó magjai és héjai, feketeszeder magjai és héjai, szegfûszeg, gyömbér, fahéj, zöldtea.

Részletek

  bruttó 690 Ft

FruitCafé 3csomag fóliás ALOE 

Összetevõk: liofilizált és szárított vörös szõlõ magjai és héjai, fruktóz, fekete ribizli magjai és héjai, kókusz, pirosribizli magjai és héjai, csipkebogyó magjai és héjai, feketeszeder magjai és héjai, aloe.

Részletek

  bruttó 940 Ft

Slim Coffee 210g 

Összetevők: feketekávé őrölt, zöld, nyers kávé őrölt. Elkészítési javaslat: Lefőzhető presszó és hagyományos (kotyogó) kávéfőzőben, a megszokott adagolás és eljárás szerint. A doboz tartalma: nettó 210 g, melyből legalább 30 adag kávéital készíthető. Javasolt fogyasztás: napi 1-3 csésze.

Részletek
 

Áraink az Áfá-t tartalmazzák.

Vásárlási feltételek   |   Cégkeresés | Weblapkészítő: Avasweb Kft.